Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer royale eengezinswoning gelegen op een unieke plek in Hoogvliet midden in het groen! Deze ruime 6 kamer tussenwoning ligt aan een autovrij pad in het Oedevlietsepark nabij de Oude Maas. De woning is gebouwd in 2009 (Project Park van Oeden) en zeer compleet afgewerkt. Het beschikt onder meer over een sfeervolle veranda aan de voorzijde, een verzorgde tuin, 12 zonnepanelen, een moderne keuken compleet met apparatuur, een eigen parkeerplaats en zorgt absoluut voor heel veel woongenot.

De woning en omgeving: De ligging van de woning is als zeer rustig te omschrijven. Met de autovrije paden, de brede groenstroken en de nabijgelegen speeltuin is het een ideale plek voor kinderen. Wandelaars en hondenbezitters lopen zo naar de Visserijgriend langs de Oude Maas. Genoeg groen te vinden dus en toch op een centrale plek nabij alle voorzieningen zoals de metro, uitvalswegen en het winkelhart van Hoogvliet. De woning is zeer ruim te noemen en keurig afgewerkt. Met name het licht speelt een grote rol in de woning, zowel qua lichtinval als de lichte afwerking. Wat ook erg prettig is, is de eigen parkeerplaats direct nabij de woning. Zo ben je altijd verzekerd van een eigen plek! Door de stadsverwarming en het koken op inductie is de woning volledig gasloos en daarmee voorbereid op de toekomst. De 12 zonnepanelen zorgen ervoor dat je met betrekking tot de elektra energieneutraal bent.

Indeling:

Begane grond: Entree/hal met toiletruimte voorzien van hangend closet en fonteintje, meterkast, garderoberuimte en trap naar eerste verdieping. De sfeervolle woonkamer en leefkeuken liggen over de volledige begane grond. De veranda aan de voorzijde en de achtertuin verlengen als het ware de complete woning. In de woonkamer en keuken zorgen hoge ramen voor lekker veel licht in de woning. De keuken is modern uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigschouw, koelkast, oven en een magnetron. Via de royale schuifpui kom je in de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een grenenhouten vloer.

Eerste verdieping: Overloop met trap naar tweede verdieping. De geheel betegelde badkamer, met hierin een inloopdouche, een hangtoilet, een handdoekenradiator, mechanische ventilatie en een brede wastafel met meubel. Slaapkamer aan de voorzijde met een laminaatvloer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en zijn ook voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping: Hier bevindt zich een ruime slaapkamer aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde thans in gebruik als kantoor/werkkamer. Beide vertrekken zijn uitgerust met een laminaatvloer. Aparte wasruimte/berging met de aansluitingen voor wasapparatuur en genoeg bergruimte.

Buitenruimte: Aan de voorzijde een ruime veranda met genoeg plek om van de ochtendzon te genieten. De achtertuin is gesitueerd op het westen waardoor je 's-middags en 's-avonds volop in de zon kan zitten. In de achtertuin bevindt zich een ruime berging en er is een achterom.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 2009; - Gelegen op eigen grond; - Verwarming en warmwater middels stadsverwarming; - Volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing; - 12 zonnepanelen aanwezig; - Energielabel A; - 5 slaapkamers; - Eigen parkeerplaats; - Aanvaarding in overleg.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 528

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 528

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam