Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Arena 2 te Krimpen aan den IJssel: biedt ruimte voor jouw toekomst!

| 12 zonnepanelen | garage + schuur | gezinsvriendelijke buurt | Energielabel A |

DE WONING
Met de Arena 2 bieden Dé Vastgoedexperts je een geweldige 5-kamerhoekwoning aan uit de jaren ’70! De woning kent een speelse welke typerend is voor het tijdperk waarin het gebouwd is en zal na modernisering klaar zijn om nog generaties lang dienst te kunnen doen als fijne, karakteristieke gezinswoning. De woning is al geheel verduurzaamd en heeft daardoor een zeer lage energierekening!

De lichte woonkamer, de grote slaapkamers en de groene tuin kunnen helemaal naar eigen smaak worden ingericht en zelfs ingedeeld: de ouderslaapkamer laat zich namelijk met slechts het plaatsen van een tussenwand weer gemakkelijk indelen in twee aparte kamers.

Om ruimte zul je hier dan ook zeker niet verlegen zitten! Ook buiten is het méér dan prettig toeven, want door de ligging op de hoek, aan garages en met flinke bomenrijen aan de voor- en achterzijde van de woning ervaar je hier een grote mate van vrijheid en privacy. De garage en schuur bieden je ruimte genoeg voor het stallen van auto, fiets of brommer en maken elke klus in huis makkelijker.

DUURZAAMHEID
Wat wooncomfort en duurzaamheid betreft is er de afgelopen jaren al flink in de woning geïnvesteerd. Zo zijn er in diverse ruimtes onderhoudsarme kunststof kozijnen geplaatst en is de gehele woning is geïsoleerd. De woning beschikt over 12 zonnepanelen en heeft een energielabel A. Met eigen stroom vanuit de zonnepanelen en het gunstige energielabel geniet je van lage maandlasten. Voorheen werd er namelijk maandelijks circa € 500 per maand aan stroom en gas betaald, inmiddels is dit naar verwachting circa € 150 per maand.

Dankzij het energielabel A van deze woning kun je tevens profiteren van financiële voordelen bij het afsluiten van een hypotheek. Banken bieden vaak een hogere maximale hypotheek voor energiezuinige woningen, waardoor je meer kunt lenen. Daarnaast is het mogelijk om in aanmerking te komen voor rentekorting, wat je maandlasten verder verlaagt. Deze voordelen maken de woning niet alleen aantrekkelijker qua energiebesparing, maar ook financieel voordeliger voor toekomstige eigenaren. Vraag je financieel adviseur naar de LTI-verruiming voor meer informatie.

DE GARAGE
De ruime garage biedt voldoende plaats voor het stallen van een voertuig, met extra ruimte voor een koelkast en vriezer. Vanuit de garage is er directe toegang tot het looppad achter de woning. Bij gelijktijdige aankoop van de woning en de garage zijn er aanzienlijke fiscale voordelen, zoals een verlaagde overdrachtsbelasting van 2%, of zelfs 0% met de startersvrijstelling, in plaats van de gebruikelijke 10,4% voor losse garages. Daarbij komt nog da je hypotheekrenteaftrek kunt toepassen op de gehele aankoopprijs, wat de investering extra aantrekkelijk maakt.

DE BUURT
De woning is gelegen in de wijk Boveneind, een buurt in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Slechts gescheiden door de IJssel vervult Krimpen al sinds jaar en dag een grote rol als aantrekkelijk forensengemeente voor het naastgelegen Capelle aan den IJssel en het grote Rotterdam. Het biedt haar ruim 29.000 inwoners precies dat wat ze zoeken: een veilige, groene woonomgeving met een goede verbinding met de stad. Boveneind is een zeer gezinsvriendelijke woonomgeving met diverse scholen, winkelcentrum De Korf, een gezondheidscentrum en meerdere sportverenigingen in de directe omgeving.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van deze woning is uitstekend. Met de nabijgelegen uitvalswegen ben je binnen enkele minuten in Capelle aan den IJssel en Rotterdam, wat ideaal is voor forenzen. Daarnaast zijn er goede openbaarvervoersverbindingen, waaronder buslijnen die je snel naar de omliggende steden brengen. Ook is de waterbus een handige optie voor een ontspannen reis naar Rotterdam. De combinatie van snelwegtoegang en openbaar vervoer maakt deze woning zeer goed bereikbaar, zowel voor werk als vrije tijd.

BEZICHTIGEN
Ben jij helemaal overtuigd van de charmes van deze heerlijke jaren ’70 woning en heb de ruimtes in gedachten al helemaal op smaak gebracht en ingericht? Neem dan vlug contact op met De Vastgoedexperts voor het maken van een afspraak!


INDELING
Begane grond
Binnenkomst in ruime hal met toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.

Woonkamer
Via de open keuken kom je in de sfeervolle woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een riante breedte en een sfeervolle haard in het zitgedeelte. Een schuifpui verschaft toegang tot de groene achtertuin.

Keuken
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inbouwoven, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een koel-/vriescombinatie.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en fonteintje.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot slaapkamer 1, slaapkamer 2, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1
Riante doorzonslaapkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde. Deze slaapkamer laat zich met groot gemak indelen als 2 slaapkamers door middel van het plaatsen van een simpele tussenwand.

Slaapkamer 2
Aan de achterzijde van de woning gelegen, ruim bemeten slaapkamer voorzien van vaste kast.

Badkamer
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een ligbad met douche, een tweede toilet, een wastafel met spiegel en een opstelplaats voor een wasmachine.

TWEEDE VERDIEPING
Ruime overloop met toegang tot de twee slaapkamers en het dakterras. Op de overloop bevindt zich de cv-ketel.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer kent een ligging aan de voorzijde van de woning en is voorzien een flinke dosis daglicht door de aanwezigheid van ramen aan twee zijdes. De kamer is prima van formaat en beschikt over een wastafel met spiegel.

Slaapkamer 4
Ruime zolderslaapkamer met een ligging aan de achterzijde van de woning. Deze lichte kamer is voorzien van een groot Velux dakraam en een toegangsdeur tot het dakterras.

BUITEN
Wie van planten houdt en groene vingers heeft kan zijn hart ophalen met de prachtige, volgroeide clematis, hortensia en rozenstruiken. Er zijn meerdere plekjes om heerlijk in de schaduw te kunnen zitten aanwezig en kleurrijke floxen brengen extra sfeer in de tuin. Vanuit de achtertuin is er toegang tot de naastgelegen garage en de stenen berging aan de achterzijde. Een aparte berging is ideaal voor het opbergen van tuinspullen of hobbymateriaal.

Naast de voor- en achtertuin beschikt de woning ook over een balkon en een zonnig dakterras.



BIJZONDERHEDEN:
- Recent is er groot onderhoud uitgevoerd van de buitenzijde
- 12 zonnepanelen
- Energielabel A
- Oplevering kan spoedig

Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 459
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 99.04
Tuin voor Ja
Garage opp 17.11
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 227
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15.26
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.49
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 459
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 99.04
Tuin voor Ja
Garage opp 17.11
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 227
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15.26
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6.49
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

de Vastgoed Experts