Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit appartement is op zoek naar nieuwe bewoners! Het appartement ligt op de 7e verdieping met fraai uitzicht op de waterpartij van het Vijverpark! Met de twee slaapkamers, badkamer, keuken en de royale woonkamer voel je je snel thuis! De vrije ligging en het mooie uitzicht maken het geheel compleet! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk dus snel verder naar de foto's en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging! Wij laten dit mooie appartement graag aan je zien!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!

Dit appartement is gelegen op de 7e verdieping en heeft een woonkamer van circa 20 m2, inbouwkeuken met apparatuur, twee slaapkamers en een badkamer en separate toiletruimte. Het appartementencomplex is gebouwd in 1965 en is voorzien van een nette, gerenoveerde afgesloten centrale hal met huismeester, postbussen, een intercominstallatie, trappenhuis en liften. Het appartement heeft een berging op de begane grond en is gelegen aan het fraai aangelegde Vijverpark op gunstige afstand van diverse uitvalswegen, scholen en op loopafstand van busverbindingen en buurtwinkels.

De entree/hal heeft een voorportaal met meterkast en toegang tot de gang. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer. De keuken is gelegen aan de galerijzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, een oven en afzuigkap. Hier tref je ook een voorraadkast en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken verkrijg je ook toegang tot de badkamer welke voorzien is van een wastafel met bergkast en een douche. De slaapkamer aan de galerijzijde van het appartement is heerlijk ruim en voorzien van een laminaatvloer en nette wandafwerking. In deze slaapkamer zijn vaste inbouwkasten aanwezig. De woonkamer is heerlijk licht en circa 20 m2. De woonkamer biedt uitzicht op de waterpartij van het Vijverpark en is voorzien van een laminaatvloer, dubbele beglazing en strak afgewerkte wanden. Ook is er een ingebouwde kast aanwezig in de woonkamer. De slaapkamer aan de balkonzijde van het appartement is voorzien van een laminaatvloer en nette wandafwerking. Vanuit deze kamer is het balkon bereikbaar. Het balkon is ca. 6 meter breed, waarvan het eerste gedeelte bruikbaar is als terras met aansluitend het “zeembalkon”. Het balkon is gesitueerd op het zuidoosten en biedt uitzicht op de waterpartij van het Vijverpark. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en uitgerust met een duoblok toilet. De berging op de begane grond is circa 2,5m. x 2m.

Bijzonderheden:
-Mooi uitzicht op de 7e verdieping
-Liften zijn aanwezig
-Vrij parkeren
-Bijdrage VVE circa €285,54 per maand
-Blokverwarming €63,- per maand
-Zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht
-Oplevering kan spoedig

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 170
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 170
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

365 wonen