Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In één van de meest luxueuze woontorens van Rotterdam is dit prachtige 3-kamer appartement met royaal balkon beschikbaar. Het appartement is gelegen op de 7e verdieping van het prestigieuze complex 'New Orleans'. Verder is de woning voorzien van twee royale slaapkamers, een keurige badkamer, een walk-in-closet, een luxe open keuken en meer! Vanuit de woning is er prachtig en uniek uitzicht op de Rijnhaven.

WILHELMINAPIER
De Wilhelminapier staat vol met prachtige gebouwen met exotische namen die allemaal verwijzen naar wereldsteden die vroeger vanuit hier werden bevoorraad. Verwijzingen naar de tijd dat dit nog een druk bezocht havengebied was vind je er, naast de namen, nog steeds; Hotel New York, de Cruiseterminal maar ook de nog bewaarde pakhuizen zoals Pakhuis Meesteren. De Wilhelminapier is de afgelopen jaren een zeer populair gebied geworden. Lekker eten met vrienden in de Foodhallen of bij één van de andere goede restaurants, borrelen tot de kleine uurtjes of het Fotomuseum bezoeken. Als u hier woont hoeft u de pier eigenlijk niet meer af. Al nodigt de omgeving wel enorm uit om lekker te wandelen of al het andere wat onze mooie stad heeft te bieden, te ontdekken!

NEW ORLEANS
New Orleans is een gebouw met een fantastisch wooncomfort en hoog serviceniveau. Het prachtige ontwerp, het rustige kleurgebruik en hoogwaardige materialen maken het tot de parel van de Kop. Gesitueerd op een toplocatie, een trendy en kosmopolitisch Manhattan aan de Maas met onder andere het Nieuwe Luxor Theater, Hotel New York, diverse toprestaurants, de cruiseschepen van de Holland Amerika Lijn en het geweldige Lantaarn Venster met vijf bioscoopzalen, een exclusieve jazzclub en een terras aan de waterkant. Via de Rijnhavenbrug loop je zo naar de gezellige restaurants op het Deliplein of naar de SS Rotterdam.

Bewoners van New Orleans kunnen gebruik maken van diverse privileges wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Bewoners kunnen gebruik maken van de Private Health Club met een zwembad, fitness, sauna, stoombad en het zeer royale zonneterras van ca. 1000 m². Wanneer u gasten op bezoek krijgt is dit ook geen probleem, zij kunnen in een volledig ingericht gastenverblijf slapen. Het complex wordt beveiligd door camera- en video systemen, maar ook is er een huismeester en doorman aanwezig. De doorman is het aanspreekpunt voor alle bewoners.

RIJNHAVEN
Naast het 'landpark' worden aan de kades aan beide kanten van de Rijnhaven drijvende parken aangelegd. Door steigers en loopbruggen kunt u straks van park naar park lopen en een echt Rondje Rijnhaven wandelen. U kunt straks met uw voeten in het water genieten van het groen. In het midden van de Rijnhaven komt een Maritiem Centrum. De oorspronkelijke delen van Katendrecht worden verenigd met hedendaagse nieuwbouw, waardoor een mooi contrast ontstaat tussen historisch en modern design. Hier wordt grootstedelijke allure toegevoegd aan de authentieke geschiedenis van een wereldse havenstad, die uitgroeit een groene oase van rust tussen twee oevers.

INDELING
Begane Grond:
De luxe centrale entree mét portier geeft direct aan dat dit niet zomaar een woontoren is. Hier leegt u de brievenbus en neemt u één van de drie liften naar de appartementen.

Zevende verdieping:
Entree via de ruime hal, vanuit hier toegang tot alle vertrekken.

De living is zeer royaal van opzet (meer dan 60 m2!) en voorzien van een woonkeuken met kastenwand in combinatie met een kook- en spoeleiland. Alle denkbare apparatuur is aanwezig te wetende: keramische kookplaat (Siemens), combi-oven (Siemens), afzuiging, vaatwasser (Siemens) en een koelvriescombinatie (Siemens). De prachtige grote glasoppervlakten in de living geven veel licht aan de ruimte, maar bovenal een subliem uitzicht over de Rijnhaven. Het ruime terras (zuid georiënteerd) van ca. 11 m2 geeft extra ruimte om na een drukke dag te ontspannen en te genieten.

Via de gang heeft u toegang tot de twee inpandige bergingen, de badkamer en de 2 ruime slaapkamers (ca 19 m2 en 10,5 m2). De grote slaapkamer is ook voorzien van een walk-in-closet (ca. 5 m2). Beide slaapkamers hebben wederom direct toegang tot het balkon.

De keurige badkamer is uitgevoerd met een zwevend toilet, ligbad, inloopdouche en twee wastafels. Tevens is er een berging met aansluiting voor de wasmachine en/of droger. De gehele verdieping is bijna overal voorzien van een moderne, stijlvolle vloer met vloerverwarming en -koeling (net als in de overige ruimtes).

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar ca. 2010;
- energielabel A;
- woonoppervlakte ca. 135 m²;
- inhoud ca 445 m³;
- plafondhoogte van ca. 3 meter in het gehele appartement;
- gelegen op eigen grond;
- vloerverwarming- en koeling in het gehele appartement;
- aanwezigheid van een huismeester en portier;
- New Orleans beschikt over diverse suites die te huren zijn voor gasten;
- Private Health Club met een zwembad, fitness, sauna, stoombad en het royale zonneterras van ca. 1.000 m²;
- ruime privé berging op de 3e verdieping;
- gezamenlijke stalling voor fietsen en scooters op de begane grond;
- actieve Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage ca. € 563,53 per maand (appartement en berging).
- parkeerplaats in afgesloten garage separaat te koop à €50.000,-- (verplichte afname);
- projectnotaris van toepassing;
- oplevering in overleg.

* Er zijn verkoop bepalende voorwaarden van toepassing. Vraag de makelaar naar de voorwaarden.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst zullen de volgende extra artikelen worden opgenomen:

- niet-zelfbewoningsclausule/verkoper geen bewoner geweest;
- ouderdomsclausule (vanwege het bouwjaar);
- asbestclausule (vanwege het bouwjaar);
- notariskeuze verkoper.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 445
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Zwembad Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 445
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Zwembad Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars