Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze ruime 2-onder-1 kap woning aan de gunstigste kant van de Broerswetering! Deze woning kan je omtoveren tot jouw droomwoning! De woning is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De woning is gelegen in het centrum van Bunschoten-Spakenburg waar je alles binnen handbereik hebt zoals winkels, voetbalvelden en scholen. Deze woning gelegen nabij het centrum van Spakenburg heeft een ruime oprit met plek voor 2 auto's, ruime garage, royale woonkamer, 4 slaapkamers én een ruime zolder die de mogelijkheid biedt om er een 5e slaapkamer te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Klinkt deze royale 2-onder-1 kap woning als een leuke woning voor jou, neem dan snel contact met ons op.

De indeling: Begane grond: Stap binnen in de ruime entree met meterkast, trapopgang met trapkast, toiletruimte met hangend toilet en toegang tot de royale woonkamer. In deze woning zie je nog mooie authentieke details zoals de glas in lood deuren die toegang bieden tot de woonkamer en een grote schouw middenin de kamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer, de woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking en spachtelputz wanden. Aan de achterzijde van de woning heb je een grote schuifpui die direct toegang geeft tot de fraai aangelegde zonnige tuin. Ook bevind de afgesloten keuken met ruimte voor een eettafel aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een vriezer, koelkast, oven en keramische kookplaat. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de tuin en toegang tot de bijkeuken en garage. De bijkeuken heeft een water- en wasapparatuur voorziening. De bijkeuken biedt toegang tot de garage én de tuin.

1e verdieping: De trapopgang op de begane grond biedt toegang tot de 1e verdieping. De 1e verdieping heeft 4 goed formaat slaapkamers en deze zijn afgewerkt met vloerbedekking en spachtelputz wanden. Slaapkamer 1 en 2 hebben beide toegang tot het zonnige dakterras, slaapkamer 1 heeft ook nog eens toegang tot het balkon! De badkamer is van alle gemakken voorzien, met douche, toilet (hangend), wastafel met meubel en designradiator.

2e verdieping: De zolder is momenteel nog 1 grote open ruimte met veel opbergruimte onder de schuine dakdelen en hier vindt je de CV-installatie. De zolder is voorzien van een dakraam, hierdoor kan je van deze grote open ruimte met gemak een 5e slaapkamer creëren.

De tuin: Je kan de tuin bereiken via de woonkamer, keuken, bijkeuken en via een achterom. De tuin is zeer fraai aangelegd met bordes vol planten en bomen. Dit maakt het een heerlijke plek om dagelijks te vertoeven met het mooie weer. Aan de achterzijde van de woning is een zonnescherm waardoor je ook heerlijk in de schaduw kan zitten met de hete dagen.

Enkele kenmerken van de woning: + Ruime 2-onder-1 kapwoning in het centrum van Bunschoten-Spakenburg. + Gelegen aan de gunstigste kant van de Broerswetering. + Verschillende faciliteiten op loop- en fietsafstand. + 4 slaapkamers, mogelijkheden voor een 5e slaapkamer. + Tuin op het zuiden. + Dakterras en balkon. + Perceeloppervlak van 272m2 + Woonoppervlak van 161m2 + Energielabel D + Bouwjaar 1972 + Bij deze woning is er geen vragenlijst of lijst van zaken aanwezig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 622

Overige

Perceel oppervlakte 272

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 622

Overige

Perceel oppervlakte 272

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars