Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Moderne vrijstaande villa met vrij uitzicht en veel privacy!
Deze woning staat op een ruim perceel, heeft een eigen oprijlaan met elektrische schuifpoort, carport en is werkelijk van alle gemakken en luxe voorzien. Zowel binnen als buiten ervaart u het geweldige gevoel van vrijheid en ruimte. De woning beschikt over een royale woonkamer, luxe woonkeuken, bijkeuken, 6 slaapkamers, 2 badkamers, grote garage, Finse sauna en een heerlijke zonnige achtertuin op het westen.
De zeer goed onderhouden villa is gelegen in de populaire woonwijk ’t Weer en op steenworp afstand van de Zandweg. Het Weer kenmerkt zich door het kindvriendelijke karakter met diverse speelvoorzieningen binnen handbereik en is ideaal gelegen t.o.v. de vele sportvelden, winkelcentra, scholen en kinderopvang. Het openbaar vervoer brengt u in circa 15 minuten naar Utrecht en de uitvalswegen A2/A12 zijn goed bereikbaar. Ook sta je binnen een paar minuten lopen in het geliefde Maximapark.
Begane grond
Ruime entree, hal met garderobe en toilet. Vanuit de hal betreedt u via glazen taatsdeuren de riante en lichte woonkamer met veel raampartijen en een gezellige doorkijk gashaard. De gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van een vlakke natuurstenen vloer (Basalt) met vloerverwarming. Het lichtplan heeft ervoor gezorgd, dat er fijne en magische sfeer in huis heerst. Efficiënt is de nis waar zich een op maat gemaakt bureau en kastenwand bevindt. Hier kunt u zich even terugtrekken om bijvoorbeeld werkzaamheden achter de computer te doen en toch betrokken bij de woonkamer wilt zijn.
Vanuit de woonkamer bereikt u via een schuifdeur de dichte/open woonkeuken. De keuken is van het exclusieve merk Bulthaup, voorzien van diverse Siemens apparatuur en is afgewerkt met een wit composiet aanrechtblad. De woonkeuken geeft u toegang tot de bijkeuken.
Eerste verdieping
Overloop met toilet, 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten, een royale badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, wastafelmeubel, een fraai bad en apart toilet.
Tweede verdieping
Overloop met inbouwkast en toegang tot 2 slaapkamers.
Garage
Via de woonkamer kunt u naar de garage, Finse sauna en badkamer met toilet. Doormiddel van een vaste trap komt u in de (slaap)kamer/kantoor/fitnessruimte met een dichten keuken. Deze onafhankelijke kamer is ook uitstekend te gebruiken voor bijv. een Au Pair.
Tuin
Heerlijke zonnige tuin op het westen biedt volop privacy!,
De tuin is te bereiken vanuit de woonkamer, bijkeuken en garage.
Daarnaast zijn er nog twee bergingen van duurzaam aluminium t.b.v. fietsen en tuingereedschap. Heeft u behoefte aan schaduw of wilt u ’s avonds overdekt nog heerlijk genieten van een wijntje?, dan is het mogelijk onder het nieuwe zonnescherm.
Bijzonderheden
- Woonoppervlak: 270 m², perceel: 565 m².
- Voorzien van energielabel A.
- 22x Zonnepanelen met overcapaciteit voor het laden van bijv. een elektrische auto.
- Woonkamer, keuken, badkamer, toilet zijn volledige voorzien van een vlakke natuurstenen vloer (Basalt) met vloerverwarming.
- Traditionele Finse Sauna.
- Slaapkamers en garage hebben ruime inbouwkasten.
- Domotica: verlichting begane grond, zonwering, elektrische schuifpoort en elektrische garagedeur zijn op afstand te bedienen via één App.
- De woning is voorzien van een alarmsysteem, rookmelders, camerabewaking en zonwering.
-Vernieuwingen: buitengevels gereinigd en geïmpregneerd (2021), ruiten vervangen, waar mogelijk HR++ (2023), 22 stuks zonnepaneel (2023), extra kruipruimte isolatie Tonzon (2023), Domotica (2023) en zonnescherm tuin (2024).
- Krachtstroomaansluiting in garage en achtertuin.
- Stijlvol aangelegde tuin, parkeren onder carport en op eigen terrein.
- Aanvaarding in overleg.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 270
Inhoud woonhuis 1104

Overige

Perceel oppervlakte 565

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 270
Inhoud woonhuis 1104

Overige

Perceel oppervlakte 565

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl