Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

‘Jaren 30 kom maar door’

Laat je verrassen door deze fijne bovenwoning (102 m2 woonoppervlak) met een fantastische locatie. Het huis is licht, ruim, breed, heeft hoge plafonds en de authentieke details zijn niet te missen. De open keuken, het grote balkon en de brede woonkamer zijn echte eyecatchers. Op de tweede verdieping bevinden zich de twee slaapkamers, complete badkamer en vliering. Ook is er een berging achter het huis voor bijvoorbeeld je fiets en overige spullen.
De ligging is uitstekend te noemen, in een vriendelijke, breed opgezette straat aan de westzijde van Utrecht. Mocht je een auto hebben is er vrijwel altijd plaats recht voor de deur. Je woont hier rustig maar toch centraal, alle voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand. Winkelcentrum Groeneweg is bijvoorbeeld maar 5 minuten fietsen en op de hoek van je eigen straat zit een pittoreske bakker, kleine supermarkt en heerlijk eettentje. Daarnaast is de bruisende Kanaalstraat slechts 5 minuten lopen. Alles vind je daar: bakkers, slagers, supermarkten en eetgelegenheden. Om de hoek is ook bushalte Hasebroekstraat. Met de bus gaan hoeft niet nodig te zijn omdat Utrecht Centraal maar 5 minuten fietsen is. Het centrum, bijvoorbeeld de Oude Gracht of de Bijenkorf zijn niet veel verder, deze vind je op 6-7 minuten fietsen. Met de auto zit je zo op de A2 richting Amsterdam, je hoeft niet heel de stad door.

Omdat het een bovenwoning is bevindt de entree zich op de begane grond. Met de trap ga je naar de eerste verdieping. De indeling is als volgt: een toiletruimte en twee ingangen naar de rest van de woning; een opening naar de keuken en de glas-in-lood-deur brengt je naar de woonkamer. Je staat nu in de lichte woonkamer met 2 vaste kasten en authentieke ornamenten. De grote raampartij kijkt uit op een grote, groene boom (in de lente met bloesem), waardoor je geen inkijk van de overburen hebt. Vanuit de woonkamer loop je door naar de open keuken en eetkamer. Wat een fijne ruimte. Lekker koken met je familie en vrienden voor je neus. Hoe gezellig is dat. De keuken is v.v. een 5-pits gaskookplaat, vaatwasmachine, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. En dan het balkon. Deze is over de gehele breedte van de woning en vanaf de keuken en woonkamer toegankelijk. Hier kan je dineren, ontspannen, een boekje lezen, genieten van je ochtendkoffie of lekker lunchen in het zonnetje. Via de keuken kom je weer in de hal met de trap naar de tweede verdieping.

Omdat het een bovenwoning is bevindt de entree zich op de begane grond. Met de trap ga je naar de eerste verdieping. De indeling is al volgt: een toiletruimte en twee ingangen naar de rest van de woning; een opening naar de keuken en de glas-in-lood-deur brengt je naar de woonkamer. Je staat nu in de lichte woonkamer met 2 vaste kasten en authentieke ornamenten. De grote raampartij kijkt uit op een grote, groene boom (in de lente met bloesem), waardoor je geen inkijk van de overburen hebt. Vanuit de woonkamer loop je door naar de open keuken en eetkamer. Wat een fijne ruimte. Lekker koken met je familie en vrienden voor je neus. Hoe gezellig is dat. De keuken is v.v. een 5-pits gaskookplaat, vaatwasmachine, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. En dan het balkon. Deze is over de gehele breedte van de woning en vanaf de keuken en woonkamer toegankelijk. Hier kan je dineren, ontspannen, een boekje lezen, genieten van je ochtendkoffie of lekker lunchen in het zonnetje. Via de keuken kom je weer in de hal met de trap naar de tweede verdieping.

Op de overloop zie je vier deuren: een gaat naar een aparte cv-ruimte met aansluiting voor je wasmachine/droger. Twee deuren gaan naar de riante, lichte slaapkamers (één aan de rustige straat, de ander aan de achterzijde) met vaste kasten. De laatste deur gaat naar de complete badkamer v.v. een ligbad, douche, wastafelmeubel, designradiator, en toilet (sanibroyeur). De daarboven gelegen vliering is groot genoeg voor al je reistassen, koffers of een nepkerstboom! Een fantastische opbergruimte.

- Een instapklare bovenwoning in het hart van de bruisende maar ook kindvriendelijke wijk Nieuw Engeland.
- Energielabel C.
- De VVE ‘Huiseigenaren Hasebroekstraat 35 tot en met 45’ is actief. De servicekosten bedragen slechts € 128,75 per maand.
- Ruim balkon.
- CV ketel, Nefit Proline HRC24 /CW4 uit 2021 en eigen meters (gas, water en elektra).
- Parkeervergunning met gunstige bezoekersregeling.
- Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen om de hoek.
- Centrum Utrecht is maar 7 minuten fietsen (Oude Gracht).
- Het energielabel C is 18-06-2024 geregistreerd.
- Gehele woning v.v. dubbelgas/HR++.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 364
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 364
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Breukelen makelaars in zekerheid