Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Perceel moet nog kadastraal ingemeten worden, zal na meting ongeveer 150 m2 groot zijn.

Lieflijke vrijstaande woning op landelijke locatie in Benschop.

Ben je op zoek naar een charmante en unieke woonplek in het Groene Hart? Deze voormalige landarbeiderswoning in Benschop biedt een zeldzame kans om vrijstaand te wonen en te genieten van het landelijke leven. Ideaal voor starters die hun droom van een huis buiten de stad willen realiseren.

De woning (gemeentelijk monument), met een woonoppervlak van ca. 65 m2, is gelegen op een perceel van ca. 150 m2. (na nog te realiseren kadastrale inmeting). De woning beschikt over een ruime woon/eetkamer met halfopen keuken, badkamer, toilet en op de verdieping 2 slaapkamers onder de schuine kap.

Locatie: Gelegen in Benschop, omgeven door groene velden en rustgevende natuur. Ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. Ondanks de landelijke ligging, bent u binnen korte tijd in het naastgelegen IJsselstein, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen is de supermarkt “op het dorp” ook om de hoek.

Indeling: Begane Grond: (voorzien van een tegelvloer) Entree met toegang tot de meterkast en het toilet met fonteintje en origineel stalraam. Toegang tot de gezellige woonkamer met (schuif)ramen en een halfopen keuken. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de tuin en de groene omgeving. De halfopen keuken is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast en vaatwasser (deze is helaas defect). De badkamer ( met douche, wastafel met meubel, opstelplek CV en de wasmachine aansluiting) en het separate toilet zijn tevens de de begane grond.

Eerste Verdieping: (voorzien van een laminaatvloer) Via een open trap in de woonkamer bereikt u de knusse verdieping met overloop en toegang tot 2 slaapkamers.

Tuin: De knusse tuin met houten schuur ligt aan de voor- en zijkant van de woning. Nu is deze voorzien van een grintbed, u kunt hier natuurlijk een heerlijke gezellige plek van maken met borders en een terras voor zomerse barbecues, om te tuinieren of simpelweg om te genieten van de buitenlucht.

Kortom, Kom en ontdek de charme van deze lieflijke, vrijstaande woning in Benschop. Uw droom van landelijk wonen begint hier!

Bijzonderheden: - Leuke, vrijstaande woning; - voormalige knechtswoning; - Gelegen in landelijk gebied; - Gemeentelijk momument; - Woonoppervlak ca 66 m2; - Perceel moet nog kadastraal afgesplitst worden van de naastliggende boerderij; - Perceeloppervlak zal ca. 150 m2 zijn na splitsing; - Gordijnen ter overname van huurster; - Bouwtechnisch rapport beschikbaar; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 243

Overige

Perceel oppervlakte 57
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 243

Overige

Perceel oppervlakte 57
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij