Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS OPGELET!!!!! Op zoek naar je eigen (eerste) woonhuis? Deze lichte tussenwoning biedt de perfecte basis voor wie zijn droomhuis wil realiseren.

Met drie slaapkamers, een doorzonwoonkamer, diepe, zonnige tuin en voldoende bergruimte op zolder is dit een solide uitgangspunt voor zowel jonge gezinnen als renovatie-liefhebbers. De woning heeft prima uit- en opbouwmogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een uitbouw aan de achterzijde met balkon en openslaande deuren vanuit de slaapkamer(s) of een dakopbouw op de zolder. Hierdoor ontstaat een volwaardige extra verdieping!

Locatie: De woning is gelegen aan het einde van de Meeuwenlaan, op loopafstand van het dorpscentrum van Lopik. Met winkels, scholen, sportgelegenheden, het medisch centrum en de gezellige weekmarkt op donderdag. Lopik ligt centraal in de prachtige natuur van de Lopikerwaard met eindeloze mogelijkheden voor sport en recreatie. De autosnelwegen A2 en A12 zijn binnen 20 rijminuten bereikbaar.

Indeling: Begane grond: Entree/hal met meterkast, toilet, trapkast en toegang tot de lichte doorzonwoonkamer en de separate keuken. Deze is voorzien van een Koel/vries-combinatie, 4 pits keramische kookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Veel huizen in de omgeving hebben reeds een open keuken gecreëerd door een deel van de muur naar de woonkamer te verwijderen, een populaire verbetering die ook hier mogelijk is.

Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Vaste trap naar de overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers (resp. 14.4, 6.8 en 7.5 m2) en de badkamer. Deze is voorzien van een douche, zitbad en wastafel. Vanaf de overloop is er via een schuiftrap toegang tot de bergvliering, ideaal voor extra opbergruimte. Op de bergvliering is de opstelplek van de cv-ketel.

De tuin: De woning beschikt over een voortuin en diepe achtertuin (ca. 15 meter, met achterom) op het zonnige westen. In de tuin bevinden zich drie bergingen (een stenen en twee houten bergingen) en een overkapping. De tuin heeft een houten schutting rondom en biedt veel privacy.

Bijzonderheden: - 4-kamer tussenwoning met diepe tuin; - Bouwjaar 1970; - Woonoppervlak 73 m2, inhoud 294 m3; - Op loopafstand van het centrum van Lopik; - Voorzien van energielabel D; - Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing; woning wordt verkocht zonder lijst van zaken en vragenformulier; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 294

Overige

Perceel oppervlakte 159

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 294

Overige

Perceel oppervlakte 159

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij