Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze karakteristieke twee-onder-één-kap-woning uit de jaren '30, is gelegen aan een rustige straat in het altijd gezellige Baarn. Met een royale uitbouw naar achter, een gloednieuwe keuken, een modern ingerichte badkamer en maar liefst 4 slaapkamers, biedt dit huis voldoende ruimte voor je hele gezin. De woning is grotendeels vernieuwd maar dient nog op enkele punten te worden afgewerkt. Ben jij op zoek naar een mooie karakteristieke 30-er jaren woning? Dan is deze woning wellicht iets voor jou. Bel Snel en maak een afspraak om deze mooie woning te bezichtigen. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Overdekte entree, hal met garderobe, toiletruimte en trap naar de verdieping. Deur naar de voorkamer met zicht op de straat en doorgang naar de keuken. De keuken is geheel vernieuwd in 2023 en is geplaatst in 2 rechte opstellingen en voorzien van een composiet aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder: een rvs afzuigkap, een grote inductiekookplaat, een combimagnetron en een vaatwasser. De woonkamer is naar achteren uitgebouwd en heeft uitzicht op de tuin. De bijkeuken/berging met aansluitpunten voor wasapparatuur heeft een deur naar de tuin.

1e verdieping: Overloop met bergruimte onder de schuine kap en deur naar buiten. (mogelijkheid voor een dakterras). Er zijn 2 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom een afmeting heeft van 3.66 x 3.65cm en de 2e slaapkamer heeft een afmeting van 2.53 x 3.65cm. Er is een luxe badkamer welke is ingericht met een ligbad met rainshower en handdouche, een vaste wastafel met een badkamermeubel, een 2e toilet en een design-handdoekenradiator.

2e verdieping: Deze is via een vaste trap bereikbaar. Er is een ruime 3e en 4e slaapkamer. Deze zijn beide voorzien van een dakkapel. Er is een overloop met schuifdeuren naar een bergruimte waar ook de cv-opstelling staat. Een cv-combiketel Nefit HR. De zolderberging in de nok van de woning is via een losse trap bereikbaar.

Kelder: Er is een grote kelder van bijna 16m² aanwezig. Deze is vanuit de tuin bereikbaar. Het is een perfecte bergruimte voor je tuingereedschap maar is uiteraard ook voor andere doeleinden geschikt.

Tuin: Achter de woning ligt een diepe tuin. De tuin heeft een zonnige ligging op het westen en is keurig aangelegd met verschillende borders met diverse bloemen, planten, bomen en struiken. Achter in de tuin is een overdekt terras en een pergola waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten. Zit je liever in de zon? Ook dat kan. Deze tuin heeft ruimte genoeg. Het is echt een heerlijke tuin om lekker na het werk onder het genot van een hapje of drankje van je vrije tijd te genieten.

Kenmerken: - Karakteristieke twee-onder-één-woning uit de jaren '30 met berging - Luxe ingerichte keuken en badkamer vernieuwd in 2023 - De woning is grotendeels voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen - Aan de voor- en de achterzijde een dakkapel - Meterkast vernieuwd 2023 (met voorbereidingen voor het plaatsen van zonnepanelen) - Vloeren voorzien van pvc-laminaat - Woning dient nog op enkele punten afgewerkt te worden - Zonnige tuin op het westen - Energielabel D - Perceelgrootte 191m² - Centrale ligging, op korte afstand van alle faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 513

Overige

Perceel oppervlakte 191

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 513

Overige

Perceel oppervlakte 191

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars