Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters in Almelo opgelet! Jonge gezinnen en koppels zijn op hun plek in deze karakteristieke woning uit 1918. Deze goed onderhouden hoekwoning heeft drie slaapkamers, een nette keuken en badkamer en genoeg buitenruimte om lekker te zonnen en te spelen.

Tot 2017 bleef de woning in het bezit van de woningbouwvereniging, en is daarom altijd netjes onderhouden. Ook de nieuwe eigenaar heeft sindsdien het nodige werk verzet door er een nette keuken en badkamer te installeren. Hier geniet je in alle rust van het gemak van een moderne woning in karakteristieke stijl. Met drie slaapkamers en een ruime tuin op het westen is hier alle ruimte voor gezin, familie en vrienden.

Locatie Jouw nieuwe woning staat in de Riet, in de buurt Arendsboer. Op 15 minuten loopafstand is een basisschool en supermarkt, en ook hartje centrum is maar een kwartiertje lopen. De karakteristieke straat is rustig en er is voldoende parkeergelegenheid.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: “Charmante gezinswoning aan de rand van het centrum in Almelo”

Indeling van de woning Begane grond: Na binnenkomst door de voordeur kom je in de hal met trapopgang en links de deur naar de woonkamer. De woonkamer is knus, maar toch ruimtelijk, onder andere door de open keuken. Door het voor- en achterraam komt voldoende daglicht binnen. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser en combi-oven heeft genoeg ruimte om uitgebreid te kokkerellen. Naast de keuken is een tweede hal met apart toilet en de badkamer met douchecabine en wastafelmeubel.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers. De twee dakkapellen zorgen voor een fijn ruimtelijk effect en maken ook de kleinere slaapkamers ruim genoeg!

2e verdieping: Via een vlizotrap heb je toegang tot de bergzolder.

Tuin: De achtertuin is grotendeels bestraat en daarom onderhoudsarm. Door de ligging op het westen heb je tot laat in de middag zon in de tuin. De berging achter in de tuin biedt ruimte voor je fiets, tuinmeubilair en gereedschap. De tuin is bereikbaar vanuit de keuken of de poort aan de zijkant van de woning.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1918 - Perceeloppervlakte: 157 m2. - Woonoppervlakte: 78,9 m2. - Inhoud: 331 m3. - Externe bergruimte: 12,4 m2 - Tuin oriëntatie op het westen. - Energielabel: G. - Houten en kunststof kozijnen. - Isolatieglas, deels HR++ - HR-combi-ketel (Remeha, 2020, eigendom). - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede