Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een prachtig, rustig en groen doodlopend straatje staat deze verrassend royale, levensloopbestendige vrijstaande woning! Naast parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein, beschikt deze woning over een grote garage, een ruime en zonnige achtertuin met houten berging en een achterom. Op de begane grond vindt u, naast een royale woonkamer en een lichte open keuken, een ruime slaapkamer met vaste kasten en een badkamer voorzien van een toilet, inloopdouche en dubbele wastafels. Op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer te vinden, met toegang tot een handige inloopkast/berging. Ook erg fijn: de woning is volledig geïsoleerd en daarom energiezuinig! Deze woning is gelegen in de gewilde woonwijk Het Kollenveld, op slechts een steenworp afstand van twee basisscholen, het buitengebied en de gezellige binnenstad van Almelo. Hier woont u in een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Bouwjaar 2007, inhoud ca. 530 m³, woonoppervlak ca. 120 m², perceeloppervlakte 367 m².

Indeling Begane grond: Ruime hal met toegang tot de meterkast, een modern toilet met fontein en een handige kast onder de trap. De lichte open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De royale woonkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de zonnige tuin. Aansluitend vindt u de ruime slaapkamer met vaste kasten en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafels en toilet. De aangrenzende garage is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger, een gootsteen en de cv-opstelling. Eerste verdieping: Overloop met vlizotrap naar de vliering, een tweede badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot een inloopkast/berging.

Bijzonderheden: - Inbouwapparatuur keuken: magnetron, oven, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, vernieuwde vaatwasser (2023); - Onderhoudscontract voor het schilderwerk, wat zorgt voor een goed onderhouden woning; - Voorzien van screens en een elektrisch zonnescherm; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring. - Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Dan nodigen wij u uit om een afspraak voor een bezichtiging te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 530

Overige

Perceel oppervlakte 367

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 530

Overige

Perceel oppervlakte 367

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne