Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek een unieke woonbeleving in Almelo, aan de rand van het Indië terrein.

Vrij wonen maar de binnenstad en voorzieningen dichtbij.

Deze royale moderne en energiezuinige vrijstaande woning heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau daarmee voldoet deze ruim aan de eisen van nu met o.a. muren van 44cm dik, warmte pomp en een boiler van 275ltr.

Het woonhuis is gelegen op een kindvriendelijke locatie aan de rand van de woonwijk met een vrij uitzicht. De woning beschikt over circa 187 m² woonoppervlakte met een ruime fraai aangelegde heerlijke tuin.

Het volledig geïsoleerde bijgebouw is opgetrokken in de stijl van de woning en ingericht als gezellige barruimte met eigen toilet en stromend water. Heerlijk om hier gezellig te relaxen met gezin, familie en vrienden. Deze ruimte beschikt over een eigen toegang daardoor is er de mogelijkheid hier e.v. kantoor, gameruimte of salon van te maken.

Bij deze woning staat duurzaamheid hoog in het vaandel met o.a. vloerverwarming, warmtepomp en 20 zonnepanelen. De woning is degelijk gebouwd conform tekening en inclusief de technische installaties.

De oprit biedt ruimte voor minimaal 3 auto’s. Er is een mogelijk om een carport voor het huis te maken (vergunning aanwezig) ook is er voor het huis ruime parkeergelegenheid.
Stap binnen en laat u bij binnenkomst betoveren door de prachtige vide en het bijzonder mooie ontwerp van deze woning. Met zijn eigentijdse architectuur en verrassende elementen, ademt het huis een gevoel van luxe en originaliteit. De ruime indeling zorgt voor een vloeiende overgang tussen de verschillende leefruimtes, waardoor er een harmonieuze sfeer ontstaat.

Begane grond:
Via de ruime entree met zicht op de vide kom je aan de voorzijde de woning binnen, de entree heeft een vaste trap naar de eerste verdieping, inpandige ruime berging, grote technische ruimte met ruimte voor wasmachine en droger. Een luxe toilet . De slaapkamer met walk in closet en eigen badkamer met douche en dubbele wastafel in meubel is te bereiken vanuit de hal.

Vanuit de hal komt u in de keuken deze is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, eilandafzuiging met afstandsbediening en dimbaar licht, quooker en 2 combi magnetron/ovens.

De woonkamer en keuken worden door elkaar gescheiden d.m.v. een fraai uitgevoerde cine Wall. Aan beide kanten kunnen t.v. ’s hangen en aan 1 kant is een mooie haard ingebouwd. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van mooie inbouwwandlampen te bedienen met centrale lichtknop. Ruime openslaande tuindeuren naar het terras en overkapping. Via overkapping is ook het bijgebouw droog te bereiken.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop die toegang biedt tot 1 zeer ruime slaapkamer die op te delen is in 2 slaapkamers ( met airco)en nog een ruime slaapkamer. De luxe badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche, badmeubel en ligbad. Op de gehele bovenverdieping ligt ook een luxe vloer voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

De tuin :
De tuin op het zuidwesten is mooi aangelegd en beschikt over een mooie elektrisch bedienbare lamellen overkapping met dimbare verlichting, 2 grote terrassen met in beton gelegde tegels , een speelse loopplank van kunststof en een kleiner verhoogd terras van kunststof. Als de zon schijnt kun je de hele dag een plek met zon in de tuin vinden.

Deze woning biedt alle gemakken die u wenst voor een comfortabel en hedendaags leven. Met slaapkamer en aansluitende badkamer op de begane grond is de woning levensloopsloopbestendig , en is er voldoende ruimte voor het hele gezin om te ontspannen en te genieten van quality time.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een prachtige woning op een unieke woonlocatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ervaar zelf de charme en schoonheid van deze woning in Almelo, Indië terrein.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2020
- Perceelgrootte 410 m²
- Woonoppervlakte circa 187 m²
- Ruime oprit met mogelijkheid voor het parkeren van minimaal 3 auto’s
Ook is er voor het huis ruime parkeergelegenheid.
- 20 zonnepanelen.
- Waterontharder.
- Kunststof kozijnen geheel voorzien van HR++.
- De gehele benedenverdieping inclusief bijgebouw en bovenverdieping zijn voorzien van luxe
vloertegels, vloerverwarming en -koeling.
- Boven airco.
- Keuken ramen voor zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.
- Gehele huis voorzien van horren.
- Hoogwaardig geïsoleerd en volledig gasloos.
- Fraai aangelegde onderhoudsvriendelijk tuin.
- Levensloopbestendig.
- energie label A+++

Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs: € 749.500,= k.k.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 727
Aantal verdiepingen 2

Overige

Herenhuis Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 410
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 727
Aantal verdiepingen 2

Overige

Herenhuis Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 410
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Holter Makelaardij & Taxaties