Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMKAVEL MET VOLLEDIG BOUWPLAN !

Bouwkavel omringd door de oneindige natuur, midden in de Wateregge. Totale perceel grootte ca. 2.700 m².

In het prachtige buitengebied van Almelo, in de directe omgeving van de Gravenallee en zo in het centrum van Almelo, treft u een unieke kans om uw droomhuis te realiseren op een perceel van 1475 m² eigen grond en ca. 1.200 m² erfpacht. Deze voor velen bekende plek in het buitengebied nabij Landgoed Huize Almelo is nu beschikbaar om een lang gekoesterde droom werkelijkheid te maken.

LIGGING
De bouwkavel is bijzonder mooi gelegen nabij dé villawijk het Paradijs en slechts 3 km van het centrum gelegen. De omgeving aan de rand van Almelo biedt u een mooie natuur, fraaie fietsroutes, volop privacy, rust, het groene karakter en enorm veel ruimte.
Met veel voorzieningen in de buurt als winkels, gezellige restaurants en (basis)scholen is het de ideale plek om je vestigen in Almelo. Hoewel je het gevoel krijgt dat je ver van de bewoonde wereld bent gesitueerd, is dit alles op fietsafstand te bereiken!

BOUWMOGELIJKHEDEN
De Gemeente Almelo heeft een bouwvergunning afgegeven om een landhuis te bouwen, ontworpen door Silverwonen Architecten. Het ontwerp is geheel passend in de mooie landschappelijke omgeving van de Bolkshoeksweg, maar het staat u vrij om een eigen ontwerp te laten maken door uw eigen architect.

Het te realiseren landhuis met bijgebouwen heeft te voldoen aan de volgende voorwaarden:

- INHOUD WONING CA. 772 m3
- BIJGEBOUWEN WONING CA 250M2
- GEBRUIKSOPPERVLAKTE WONING TOTAAL CA. 330 M2
- VRIJSTAANDE SCHUUR CA. 85 M2

BIJZONDERHEDEN:
- Vraagprijs: € 825.000,00 k.k.
- Onderdeel van een beschermd stad- en dorpsgezicht
- Er gelden primaire bouwvoorschriften
- Kavel ca. 1475 m²
- Erfpacht ca. 1200 m² van Landgoed Huize Almelo, EUR. 1.250,- per jaar
- Architect en auteursrechthebbende Silverwonen architecten te Harbrinkhoek en Bureau Authentiek
- Vergunning verleend door Gemeente Almelo
- Afwijkende plannen dienen te voldoen aan de eisen van het bestemmingsplan en monumenten commissie

Wanneer u meer informatie wenst kunt altijd contact met ons opnemen !

GROEN
De Bolkshoeksweg in Almelo staat bekend om de riante huizen en prachtige wandel- en fietsroutes. De nieuw te bouwen woning heeft veel te bieden voor diegene die graag woont in een omgeving van rust, ruimte en ontspanning of voor de liefhebber van een verblijf dichtbij de stad, maar ver van verkeer en mensenmassa's. Geniet van de natuur op uw eigen terrein, waar reeën, fazanten, hazen rondlopen en talloze vogels en vlinders zijn. De woning is idyllisch gelegen aan weilanden omzoomd door bomen en struiken: vrij uitzicht, toch privacy en gelegen in een omgeving waar bovenal de sfeer van rust en onthaasten heerst. Ieder jaargetijde heeft zijn charmes en die komen in De Wateregge goed tot uiting: van bloeiende natuur in de lente, de eindeloze avonden in de zomer, de betoverende kleuren van de herfst tot het robuuste van de winter.Kortom een unieke kans om op een van de mooiste plekken van het toch al zo betoverend mooie Twente uw eigen meesterwerk te realiseren. Wij staan graag tot uw dienst om meer toelichting te geven over de mogelijkheden op deze waanzinnige plek.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2675

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2675

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

VerhuurPRO