Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een praktische, goed onderhouden tussenwoning, aan de rand van de stad, maar ook dichtbij het centrum. Klinkt dat als een plek voor jou? In deze woning aan de Schubertstraat beschik je over 130 vierkante meter leefoppervlakte, vijf slaapkamers en een fijne tuin op het zuiden.

Zowel in de winter als in de zomer geniet je in deze woning van een lichte living door de ligging op het zuiden en de grote raampartijen. En in de zomer heb je er een woonkamer bij: de tuin is netjes aangelegd met een groot zonneterras, groene perken, borders en een groot zonnescherm dat ook dienstdoet als overkapping. Aan de voorkant van de woning geniet je van het vrije uitzicht op het groene speelveld voor de deur.

Wat betreft opbergruimte zit je in deze woning ook goed: de zolderkamer heeft een berging en ruimte achter de knieschotten, de twee grote slaapkamers op de eerste verdieping hebben vaste inbouwkasten en de vrijstaande berging in de tuin is ruim 9 vierkante meter.

Locatie De wijk Aalderinkshoek in Almelo ligt aan de rand van de stad, dichtbij het buitengebied. Veel voorzieningen zijn binnen handbereik, en het centrum van de stad is ongeveer 10 minuten fietsen. Ook Wierden is makkelijk bereikbaar, in 12 fietsminuten ben je in het midden van het dorp.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: “Een ruime en goed onderhouden eengezinswoning op een centrale locatie. De tuin op het zuiden en energielabel B maken het plaatje compleet”

Indeling van de woning

Begane grond: Via de nette voortuin kom je binnen in de hal met toilet en trapopgang. Vervolgens kom je binnen in de woonkamer met laminaat vloer. Het zitgedeelte is aan de voorzijde en aan de tuinkant is plek voor een eethoek naast de open keuken. In de keuken ben je voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bij de voordeur bereik je de eerste verdieping met vaste kast op de overloop. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers, waarvan de twee grotere ook voorzien zijn van vaste kasten. De badkamer is modern ingericht met een douchecabine, designradiator, toilet, wastafel en beschikt over een wasmachineaansluiting.

2e verdieping: Via een vaste trap komen we op de zolderverdieping. Hier zijn twee slaapkamers, waarvan de grootste met eigen wastafel en de kleinste met wasmachineaansluiting.

Tuin: Een achtertuin met bestrating is wel zo praktisch, en de groene borders en perken geven genoeg ruimte voor een aantal mooie planten in de tuin. De tuin ligt op het zuiden, dus er is altijd wel een plekje in de zon te vinden! Door het grote zonnescherm hou je het hoofd koel op hete dagen. Achter in de tuin is een vrijstaande stenen berging met elektra. Aan de voorkant van de woning is een voortuin met tuinpad en beplanting.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1971 - Perceeloppervlakte: 155 m2. - Woonoppervlakte: 130 m2. - Inhoud: 419 m3. - Externe bergruimte: 9,11 m2 - Isolatie: dakisolatie, isolatieglas (gedeeltelijk HR+). - HR combiketel (Intergas, 2013, eigendom) - Energielabel: B - Kozijnen: hout - Binnenschilderwerk: 2023 - Aanvaarding is op korte termijn mogelijk. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede