Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden | Kastanjelaan 16 in Hasselt

Ben je op zoek naar een karakteristieke woning in het hart van de Hanzestad Hasselt, gelegen op een rustige locatie met prachtig uitzicht en uitstekende bereikbaarheid?

Deze charmante woning bevindt zich op een unieke locatie met uitzicht op zowel de Binnengracht als de Buitengracht, van de Hanzestad.

De ruime woonkamer baadt in het daglicht dankzij de grote ramen en de open indeling. De keuken is praktisch en solide uitgevoerd.

Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De royale badkamer is gelegen op de begane grond. De prachtig aangelegde tuin op het zonnige westen biedt veel privacy, ideaal voor ontspanning of tuinieren.

Bovendien beschikt de woning over een ruime garage op het pleintje, met genoeg ruimte voor zowel een auto als opslag, dankzij de royale zolder.

Gelegen in een fijne buurt, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal op korte afstand, waardoor dit de perfecte plek is voor een gezin dat op zoek is naar een nieuwe start.

**Kenmerken van de Woning:** - Woonoppervlakte: 75 m² - Externe Bergruimte: 32 m² - Overige Inpandige Ruimte: 5 m² - Perceeloppervlakte: 128 m² - Inhoud: 282 m³ - Energielabel: C - Vraagprijs: € 285.000 (inclusief royale vrijstaande garage)

**Kadastrale Gegevens:** - Woning: Oppervlakte 99 m², Geheel perceel, Volle eigendom - Garage: Oppervlakte 29 m², Geheel perceel, Volle eigendom

Interesse? Kom het zelf ervaren en laat je betoveren door de unieke sfeer van deze woning aan de Kastanjelaan 16. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij