Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wegens enorme belangstelling kunnen wij geen nieuwe kijkverzoeken meer aannemen. Excuses.

Aan Het Kerspel 12 in Hasselt bevindt zich deze ruime en duurzame tussenwoning!

Met vijf slaapkamers, een open woonkamer en keuken, een ruime badkamer, een zonnige achtertuin, bijkeuken en berging, is dit huis ideaal voor stellen of jonge gezinnen die denken aan gezinsuitbreiding.

Het Kerspel 12 biedt ruimte en comfort op een toplocatie.

Gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel jonge gezinnen, heeft deze woning een levendige ligging aan een doorgaande weg. In de omgeving zijn supermarkten, scholen, OV-voorzieningen en sportclubs te vinden, waardoor het een strategische locatie is. Het centrum van Hasselt, met winkels en restaurants, is met de fiets binnen enkele minuten bereikbaar. De woning is goed bereikbaar en N-wegen richting Zwolle en Genemuiden zijn gemakkelijk te bereiken. Parkeren is rondom de woning geen probleem.

Indeling:

Entree: Via de voortuin komt u de woning binnen en komt u in een keurig afgewerkte hal terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot het aparte toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Ook is hier een aansluiting voor het witgoed.

Woonkamer: De woonkamer is het hart van de woning, ruim en met een open indeling. Dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde komt er veel natuurlijk licht binnen. Er is genoeg ruimte voor een royale zithoek en een eethoek met een grote tafel voor zes personen.

Keuken: De luxe keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een aanrecht, gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en spoelbak. Er is ook plek voor een losstaande koelkast. De kastjes onder het aanrecht bieden handige opbergruimte.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer te vinden. Elke slaapkamer is goed onderhouden en heeft veel natuurlijk licht. Ze bieden genoeg ruimte voor een bed, bureau en opbergmeubels.

Badkamer: De badkamer grenst aan de overloop.

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers te vinden. Ook hier is genoeg ruimte voor een bed, bureau en opbergmeubels. Deze kamer kan ook dienen als werk- of hobbyruimte. Op de overloop bevindt zich de CV-ketel.

Buiten: Via de woonkamer is de zonnige achtertuin toegankelijk, met een terras en voldoende groen is dit de perfecte plek om van de zon te genieten. Er is ruimte voor een lounge set en een buitentafel. De tuin is bereikbaar via een poort.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 127m² • Inhoud: 469 m³ • Bouwjaar: 1976 • Ruime eengezinswoning • Vijf slaapkamers • Ruime badkamer • Zolderruimte met dakkapel en 2 slaapkamers • Externe berging • Riante, zonnige achtertuin • Levendige buurt • Op fietsafstand van het centrum • Nabij voorzieningen zoals scholen, supermarkten en sportclubs • Uitstekende bereikbaarheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 469

Overige

Perceel oppervlakte 137
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 469

Overige

Perceel oppervlakte 137
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij