Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim en Licht Hoek-appartement met Binnenzwembad, Sauna en Twee Balkons aan de Porporastraat 120 in Zwolle

Zoekt u een eigentijds hoek-appartement met moderne gemakken, zoals een binnenzwembad, sauna en 2 balkons? Dan is dit appartement aan de Porporastraat 120 in Zwolle precies wat u zoekt. Dit ruime en goed onderhouden appartement biedt alles voor comfortabel en ontspannen wonen.

Modern Wonen in 'In Focus'

Het appartement is onderdeel van het complex 'In Focus', gebouwd in 2005 en ontworpen door Studio VVKH. Het complex valt op door zijn moderne architectuur en speelse vormen en kleuren. Binnen is het ruim en licht, met een royale entree voorzien van een glazen dak dat een ruimtelijk gevoel geeft. De galerijen rond het atrium zijn afgewerkt met staal en hardhout, wat bijdraagt aan de eigentijdse uitstraling van het gebouw.

Ideale Ligging Boven het Winkelcentrum

Dit appartement ligt direct boven het winkelcentrum in Holtenbroek, waardoor winkels en andere voorzieningen binnen handbereik zijn. Naast het complex is er een parkeerplaats en een groen plantsoen met volwassen bomen. Holtenbroek biedt een mix van faciliteiten zoals kinderopvang, sportvoorzieningen en scholen. Ook het Zwarte Water en de jachthaven zijn nabij, ideaal voor hardlopen, wandelen of fietsen. Het historische centrum van Zwolle is binnen 10 minuten fietsen bereikbaar, en de snelweg A28 is slechts 5 minuten rijden.

Voorzieningen zoals Zwembad en Sauna

Het appartementencomplex beschikt over diverse gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een binnenzwembad en een sauna, beide beschikbaar voor bewoners. Deze faciliteiten zijn inbegrepen in de bijdrage aan de VVE. Daarnaast is er een gemeenschappelijke zaal met keuken en een ruim dakterras, perfect voor het organiseren van bijeenkomsten of feesten. Uw fiets kunt u veilig stallen in de afgesloten fietsenstalling op de begane grond.

De Vereniging van Eigenaren (VVE) is financieel gezond en wordt professioneel beheerd, wat zorgt voor een goed onderhoud van het complex.

Indeling van het Appartement

Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping en biedt een praktische en ruime indeling. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van de ruimtes:

Entree en Hal
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime entree. De hal biedt toegang tot alle vertrekken van het appartement en is voorzien van een nette toiletruimte met fonteintje. Hier vindt u ook een handige bergkast met ruimte voor de wasmachine en de cv-ketel.

Woonkamer en Balkons
De woonkamer is royaal en licht, met voldoende ruimte voor een zithoek en een eethoek. Dankzij de grote ramen komt er veel natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan een aangename woonbeleving. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot twee balkons, waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht over de omgeving. Beide balkons bieden voldoende ruimte voor een zitje, waar u rustig kunt ontspannen.

Keuken
De keuken is functioneel en netjes ingericht, en biedt voldoende werkruimte en opbergruimte. Hoewel de keuken wat ouder is, is deze goed onderhouden en voorzien van de nodige apparatuur.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en kan dienen als logeerkamer, kinderkamer of werkkamer.

Badkamer
De badkamer is eenvoudig maar keurig afgewerkt en beschikt over een douche en een wastafel.

Dit appartement biedt een comfortabele woonomgeving met alle gemakken binnen handbereik. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de mogelijkheden van deze woning!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Schuifpui Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Schuifpui Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

House2day Makelaars