Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden via Bert Leistra ERA Makelaardij

• Zwartsluizerweg 3, Hasselt

Neem een kijkje in deze ruime, vrijstaande woning aan de Zwartsluizerweg 3 in Hasselt. Een karakteristieke woning, gebouwd in 1936, met hedendaagse voorzieningen. Met een totale gebruikersoppervlakte van 150m2, vier slaapkamers, een kelder, meerdere bergingen en een eigen oprit, is het de ideale gezinswoning op een rustige locatie. Comfort en ruimte worden optimaal gecombineerd.

Gelegen aan de rand van Hasselt, in een groene omgeving, ligt deze woning aan een rustige parellelweg. In de nabije omgeving zijn scholen, supermarkten, alledaagse winkels, sportclubs en Ov-voorzieningen aanwezig. Dit maakt het tot een gewilde locatie. Uitvalswegen in de richting van Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis zijn eenvoudig te bereiken, evenals het centrum van Hasselt.

Indeling:

Begane grond: U betreedt de woning vanaf de eigen oprit. Daarbij arriveert u in een ruime entree, welke toegang biedt tot de woonkamer, eetkamer, keuken en de trap naar de 1e verdieping. De hal is tevens ruim genoeg voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel.

Woon- en eetkamer: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. Deze is ruim, heeft een open indeling en wordt dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk daglicht voorzien. De originele schouw is nog aanwezig in de ruimte, wat extra karakter geeft. De open indeling biedt tevens voldoende mogelijkheden voor het creëren van een zithoek. En-suite deuren verbinden de woonkamer met de eetkamer. De eetkamer wordt eveneens van veel daglicht voorzien en biedt voldoende plek voor het plaatsen van een ruime eettafel.

Keuken: De keuken is centraal op de begane grond gesitueerd. Deze ruime leefkeuken is voorzien van een L-vormig aanrechtblad, beschikt over een gasfornuis met ingebouwde oven, vaatwasmachine, spoelbak en voldoende opbergruimte in de lades en kastjes. Een losstaande koelkast kan geplaatst worden.

Berging en sanitair: Grenzend aan de keuken bevindt zich de hal naar de berging en de toiletruimte. De berging is ruim, heeft een witgoedaansluiting en is hiermee multi-inzetbaar. De toiletruimte grenst aan de hal, is betegeld en voorzien van een zwevend toilet met wastafel. Tevens is hier de Cv-ketel gesitueerd

Slaapkamer: Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig. Deze bevindt zich aan de achterzijde en biedt toegang tot de achtertuin. De tuindeuren en de lichtstraat in het plafond creëren een ruimtelijk gevoel en zorgen voor veel lichtinval. Desgewenst kan deze kamer als werk- of hobbyruimte fungeren.

1e verdieping: De trap in de hal begeleidt u naar de 1e verdieping, waar zich twee slaapkamers en de badkamer bevinden.

Slaapkamers: De twee slaapkamers zijn ruim, goed onderhouden en worden van veel lichtinval voorzien. Ze bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel.

Badkamer: Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is strak afgewerkt met vloer- en wandtegels en heeft hierdoor een luxe uitstraling. De badkamer is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en een zwevend toilet.

2e verdieping: Op de 2e verdieping is nog een extra slaapkamer gesitueerd. Deze slaapkamer bevindt zich in de punt van het dak, maar dit belemmert de stahoogte niet. Zichtbare houten draagbalken geven de ruimte een unieke uitstraling. Een ingebouwde kastruimte creëert slimme opbergmogelijkheden.

Buiten: Naast alle hoogtepunten binnen, beschikt de Zwartsluizerweg 3 over een ruime, omringende achtertuin. Deze groene oase is de ideale plek om te genieten van de zonuren op een dag. Het aangelegde terras leent zich perfect voor een lounge set of buitentafel. Een externe berging is aanwezig, ideaal om fietsen of tuinspullen te stallen.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 150,00m² • Externe bergruimte: 33,00m² • Inhoud: 602,71m³ • Bouwjaar: 1936 • Ruime, vrijstaande woning • Moderne voorzieningen in een karakteristieke woning • Vier slaapkamers • Ruime woonkamer • Instapklare keuken • Luxe badkamer • Ruime, omringende tuin • Kelder en bergruimtes • Gelegen in een groene omgeving • Nabij alledaagse voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 603

Overige

Perceel oppervlakte 1287

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 603

Overige

Perceel oppervlakte 1287

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij