Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Keurige tussenwoning in Westertuinen!

In deze bijzonder populaire en royaal opgezette woonwijk Westertuinen bieden wij aan deze goed onderhouden eengezinswoning. Het huis bestaat beneden uit de doorzonkamer met openslaande deuren naar de verzorgde achtertuin, een keurige keuken v.v. inbouwapparatuur, hal, toilet en provisieruimte. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, de overloop, een aparte ruimte voor berging en opstelling/aansluiting cv-ketel en een badkamer v.v. douche, wastafel met meubel en toilet. Op de tweede verdieping tref je een ruime slaapkamer aan en op de voorzolder de opstelling/aansluiting wasmachine/droger en de mechanische ventilatie.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra. De achtertuin is ruim 9 meter diep en ligt op het westen.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke en ruim opgezette wijk. Deze buurt is rustig met voorzieningen als basisscholen en winkels (Plantage) dichtbij. Het strand en de duinen zijn met 10 minuten fietsen te bereiken, maar ook de uitvalswegen naar Alkmaar, Haarlem of Amsterdam zijn om de hoek te vinden.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toegang naar woonkamer, trapkast, open keuken v.v. inbouwapparatuur, toegang naar de achtertuin, toilet met fontein en trapopgang.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers, ruimte met opstelling/aansluiting cv-ketel en een badkamer v.v. wastafel met meubel, toilet en douche.

Tweede verdieping: middels vaste dichte trap naar voorzolder, opstelling/aansluiting wasmachine/droger en mechanische ventilatie, berging en een slaapkamer.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel C; - verzorgde achtertuin gelegen op het westen; - buitenschilderwerk 2021; - kindvriendelijke woonwijk; - woonwijk Westertuinen; - nabij de winkels van de Plantage; - nabij basisscholen.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland