Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe 4-kamerappartement met twee parkeerplaatsen

Zoekt u een appartement met veel ruimte en luxe, waar u niets meer aan hoeft te doen en alleen maar uw meubels moet verhuizen, maak dan snel een afspraak.

Het appartementencomplex ‘Heem Suite’ is in 2019 gebouwd en ligt op steenworp afstand van het dorpscentrum Heemskerk. Hier vindt u winkels, supermarkten, restaurants, gezellige cafés en op de vrijdagen een grote markt op de Maerelaan.

Via een wandelpad bereikt u de entree met bel en intercom en toegang tot de gemeenschappelijke hal met lift en trappenhuis. In de parkeerkelder heeft u twee parkeerplekken tot uw beschikking en hier treft u tevens de gezamenlijke fietsenberging.

Het hoekappartement is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via een nette gestoffeerde gang. Dat het om een luxe en modern appartement gaat, wordt gelijk duidelijk als u het appartement betreedt. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt en gesausd en er is een prachtige grijze gietvloer gelegd met vloerverwarming door het gehele appartement en zoneregeling voor de slaap- en badkamer.

De 3 Franse balkons met openslaande deuren en een groot kozijn met een loopdeur naar het ruime balkon (11 m²), zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer en open keuken. In de open keuken is gekozen voor een moderne keuken met schiereiland en een kastenwand. Aan de ene kant van het schiereiland heeft u veel opbergruimte tot uw beschikking in 4 brede lades, inclusief besteklade en aan de andere kant is een bar gecreëerd die ruimte biedt voor drie zitplekken. Voor de echte wijnliefhebber treft u hier tevens een ingebouwde wijnkoelkast. Aan het schiereiland kunt u koken op een inductiekookplaat met 4 zones inclusief booster stand en is er een vaatwasser en quooker geïnstalleerd. In de kastenwand is een combi magnetron/hetelucht/grill-oven, stoomoven, koffiemachine en koel-vriescombinatie ingebouwd. Wilt u in de zomermaanden buiten eten of even relaxen, via de woonkamer loop u zo het ruime balkon op.

Vanuit de woonkamer kunt u rechtdoor de gang in naar de 3 slaapkamers, toilet, stookruimte met wasmachine en drogeraansluiting en een inpandige berging. De drie slaapkamers zijn allemaal voorzien van een Frans balkon met openslaande deuren en kunt u de kamertemperatuur ook hier, zoals eerder vermeldt, apart instellen via de zoneregeling.

Gaat u vanuit de woonkamer rechts de gang in, dan komt u bij de luxe badkamer die is voorzien van een inloopdouche, houten wastafelmeubel met twee wastafels en ingebouwde kranen, vloerverwarming met zoneregeling en een spiegel met ledverlichting, verwarming en bluetooth voor verbinding met smartphone of tablet.

Bijzonderheden: - Luxe hoekappartement met 3 slaapkamers; - Twee parkeerplaatsen in afgesloten parkeerkelder; - Riante woonkamer met veel lichtinval; - Ruim balkon (11 m²); - Gietvloer met vloerverwarming door het gehele appartement en zoneregeling in slaapkamers en badkamer.; - Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt en gesausd; - Uitstekend geïsoleerd. Energielabel: A; - Servicekosten € 181,- en voor de twee parkeerplaatsen betaalt u € 40,- p.m.; - Gelegen in het centrum met alle voorzieningen dichtbij huis; - Kinderopvang en basisschool op loopafstand; - Voortgezet onderwijs en sportfaciliteiten op fietsafstand; - Het Heemskerkse strand en duinen ligt op ca. 20 minuten fietsen; - NS-station op fietsafstand en bushalte om de hoek; - De aansluiting naar de snelweg A-9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam goed bereikbaar.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland