Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Voor deze woning geldt een voorrangsregeling voor huurders van een sociale huurwoning van Pré Wonen. Huurders hebben tot en met 11 oktober 2024 de tijd om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. Na deze termijn is het mogelijk om als niet huurder een bezichtiging te plannen, voor deze tijd wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Let op! Het betreft een bieden vanaf prijs! €275.000,- k.k.

WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS

We presenteren met plezier dit ruime en lichte 4-kamer appartement, ideaal voor eenpersoonshuishoudens, koppels en starters op de woningmarkt. Deze fijne woning, gelegen tussen de Westertuinen en Oostertuinen, biedt een rustige leefomgeving met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Geniet van de ruimte, het uitzicht op het groene landschap en het balkon op het noordwesten, waar je heerlijk kunt ontspannen.

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING

Ruim 4-kamer appartement met een balkon op het noordwesten.

Praktische indeling: entreehal met bellentableau en brievenbussen; trap naar de 2e verdieping; entree, hal, apart toilet; dichte keuken met moderne apparatuur en cv-ketel (Intergas).
Badkamer met wastafel en douche; aparte wasruimte met wasmachineaansluiting.

Ruime berging op de begane grond.
Wijk met uitgebreide voorzieningen: winkels, scholen, sportvoorzieningen, zwembad, buurthuis en apotheek.
Ideale ligging: op slechts 10 minuten rijden van het strand van Wijk aan Zee.

EEN WONING DIE COMFORT EN GEMAK BIEDT

Stap binnen in dit fijne appartement en voel je meteen thuis. De entreehal biedt praktische voorzieningen zoals een bellentableau en brievenbussen. Eenmaal de trap op naar de tweede verdieping kom je in een ruime hal die je toegang geeft tot alle belangrijke ruimtes.

De keuken is een prettige plek voor kookliefhebbers, met een moderne gaskookplaat, oven en afzuigkap. De cv-ketel (Intergas) zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Vanuit de keuken heb je toegang tot de badkamer, met een wastafel en een douche, ideaal voor je dagelijkse routine.

De aparte wasruimte is handig en praktisch ingericht, zodat je alles netjes kunt organiseren. De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en een deur naar het balkon. Het balkon, gelegen op het noordwesten, is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag en te genieten van het groene uitzicht.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woonkamer biedt een rustige plek om te rusten. Daarnaast is er de mogelijkheid om eenvoudig een derde slaapkamer te creëren, wat het appartement extra aantrekkelijk maakt voor verschillende woonwensen.

Op de begane grond vind je een ruime berging, ideaal voor het opslaan van fietsen, gereedschap of extra spullen. De wijk zelf is een groene omgeving met veel voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en een zwembad. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven is binnen handbereik. En binnen slechts 10 minuten met de auto sta je op het strand van Wijk aan Zee, een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 72 m2;
- Bouwjaar ca. 1955;
- Servicekosten ca. €182,- per maand
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Beverwijk;
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 237

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 237

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem