Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Garagebox in Garagepark Den Helder

Aan de Burgemeester Ritmeesterweg is in ca. 2021 het Garagepark Den Helder opgeleverd. Het park is volledig afgesloten en beveiligd. Toegang tot het park is alleen mogelijk voor eigenaren/gebruikers die in het bezit zijn van een toegangstack. Deze is gekoppeld aan het algemene beveiligingssysteem en het alarm van de box. Diverse beveiligingscamera's houden de inritten in de gaten.

Bijkomende voordeel is dat het park van twee zijden te bereiken is. Je kunt doorrijden door het park zonder te hoeven keren. De boxen zijn onderhoudsarm opgeleverd. Er is een Vereniging van Eigenaren waarin onder andere de collectieve verzekering is ondergebracht en eveneens de beveiliging, onderhoud van het terrein en een beheerder.

Burgemeester Ritmeesterweg 22 35, 1784NV Den Helder Oppervlakte: 18m2 Gebruik: te huur, huursom € 179,- per maand, bijdragen servicekosten 18,99 per maand.

Interesse in koop? De volgende bijkomende kosten zijn bekend. VVE bijdrage: 457,68 per kwartaal OZB: 126,40 per jaar Waterschapsbelasting: 10,35 per jaar Vraagprijs: 32.500,- excl. BTW k.k.

Uiteraard kunnen wij u meer informatie verstrekken indien gewenst. Ik, Frits Hallensleben, informeer u graag over de mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN