Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEKE KANS IN HOORN NOORD

Ben je op zoek naar een woning die zowel modern als comfortabel is, gelegen in een levendige buurt? Dit fraaie 4-kamer appartement in Hoorn Noord is precies wat je zoekt! Perfect voor eenpersoonshuishoudens, tweepersoons huishoudens en senioren. Geniet van een zonnig balkon, een lichte leefruimte en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos en aangenaam leven.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Fraai 4-kamer appartement
Netjes onderhouden
Veel lichtinval
Fijn zonnig balkon
Eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder

DETAILLEERDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Stel je eens voor: je komt thuis in een keurig onderhouden appartement in het gezellige Hoorn Noord. Zodra je binnenkomt, valt het op hoe licht en ruim het appartement is. De zonnestralen banen zich een weg door de grote ramen in de woonkamer, die een warme en uitnodigende sfeer creëren. De ruimte nodigt uit om heerlijk te ontspannen met een goed boek of een filmavond met vrienden.

De woonkamer loopt naadloos over naar de moderne open keuken, die van alle gemakken is voorzien. Hier bereid je de heerlijkste maaltijden terwijl je geniet van het uitzicht op het balkon. Het balkon zelf is een oase van rust waar je kunt genieten van je ochtendkoffie of een glas wijn bij zonsondergang. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Dit appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, die elk een serene en comfortabele sfeer uitstralen. De kamers zijn perfect voor een werk- of hobbyruimte, of om gasten te ontvangen. De nette badkamer en het aparte toilet zijn stijlvol en praktisch ingericht, en zorgen ervoor dat je geen concessies hoeft te doen aan comfort.

Daarnaast biedt dit appartement volop bergruimte. Er is een ruime berging in de parkeerkelder waar je je fiets, seizoensgebonden spullen of andere bezittingen gemakkelijk kunt opbergen. En vergeet niet de eigen parkeerplaats, zodat je altijd een plek hebt voor je auto, zonder gedoe met het zoeken naar parkeerruimte.

EXTRA KENMERKEN EN VOORZIENINGEN

Dit appartement biedt een scala aan extra voorzieningen die het dagelijks leven net dat beetje makkelijker maken. Denk aan de goed geïsoleerde muren en ramen, waardoor je energie bespaart en geniet van een stille, serene woonomgeving. De locatie in Hoorn Noord is ideaal, met alle noodzakelijke faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. De buurt is levendig en vriendelijk, met veel groen en recreatiemogelijkheden in de nabijheid.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Dit fraai 4-kamer appartement is de definitie van modern en comfortabel wonen. Het is tot in de puntjes netjes onderhouden, waardoor je hier direct kunt intrekken zonder te klussen. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval, wat een gevoel van ruimte en luchtigheid creëert. Het balkon is een absoluut hoogtepunt, perfect om te genieten van zonnige dagen en zwoele avonden. Een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder maken het plaatje compleet, waardoor je volop opbergruimte en gemak hebt.

SOCIAL MEDIA POST

?? Een Unieke Kans in Hoorn Noord! ??

Ben je op zoek naar een modern en comfortabel appartement? Dit fraai 4-kamer appartement in Hoorn Noord biedt alles wat je nodig hebt! Geniet van veel lichtinval, een fijn zonnig balkon en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Perfect voor eenpersoonshuishoudens, tweepersoons huishoudens en senioren. ???

?? Fraai 4-kamer appartement ?? Netjes onderhouden ?? Veel lichtinval ?? Fijn zonnig balkon ?? Eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder

Mis deze kans niet! Plan direct online een bezichtiging via onze website en ontdek je nieuwe thuis. ????

#HoornNoord #WonenInHoorn #Droomhuis #AppartementTeKoop #WonenMetStijl #ZonnigBalkon #EigenParkeerplaats #LichtInval #NieuwThuis #Bezichtiging

BEZICHTIGING INPLANNEN

Dompel jezelf onder in de ervaring van dit prachtige appartement. Beeld je even in hoe je een zonnige ochtend begint met een kop koffie op je balkon, luisterend naar het geritsel van de bladeren in de bomen. Voel de warmte van de zon op je huid terwijl je 's middags door de lichte woonkamer loopt. Ruik de aroma's van een heerlijk diner dat je aan het bereiden bent in je moderne keuken. En ervaar de rust en sereniteit van je ruime slaapkamer aan het einde van de dag.

Aarzel niet langer! Dit is jouw kans om een nieuw hoofdstuk te beginnen in een woning die alle kenmerken van jouw droomhuis heeft. Ga snel naar onze website en plan direct een bezichtiging. Voel, zie, hoor en ervaar zelf hoe fantastisch dit appartement is. Wacht niet te lang, want zo'n kans laat je niet aan je voorbijgaan!

Highlights uitgeschreven

Dit is jouw kans om te wonen in een prachtig 4-kamer appartement dat uitblinkt in zowel esthetiek als functionaliteit. Laten we duiken in de unieke kenmerken die dit appartement tot een droomhuis maken.

Fraai 4-kamer appartement

Allereerst is dit niet zomaar een appartement; het is een fraai 4-kamer appartement dat een gevoel van luxe en ruimte biedt. De indeling is zorgvuldig ontworpen om zowel gezelligheid als privacy te bieden. De woonkamer is ruim en uitnodigend, een perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. Daarnaast zijn er drie goed bemeten slaapkamers die veelzijdig inzetbaar zijn. Of je nu een thuiswerkplek, een hobbykamer, of een logeerkamer nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Netjes onderhouden

Een groot pluspunt van deze woning is dat het netjes onderhouden is. Je stapt hier binnen in een appartement dat direct bewoonbaar is, zonder dat je eerst moet klussen of verbouwen. Van de vloeren tot de muren, alles is in uitstekende staat. Dit geeft je de mogelijkheid om je direct thuis te voelen en je eigen stijl aan de ruimtes toe te voegen.

Veel lichtinval

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van dit appartement is de overvloed aan natuurlijk licht. Grote ramen zorgen ervoor dat elke kamer baadt in het zonlicht, wat een gevoel van ruimte en openheid creëert. Dit is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het heeft ook positieve effecten op je humeur en welzijn. Je zult merken dat de lichte, luchtige sfeer bijdraagt aan een algeheel gevoel van geluk en tevredenheid.

Fijn zonnig balkon

Stel je voor: na een lange dag kun je heerlijk ontspannen op je eigen zonnige balkon. Dit is de ideale plek om je dag te beginnen met een kopje koffie of te eindigen met een glas wijn terwijl je geniet van de zonsondergang. Het balkon biedt niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een ruimte waar je kunt tuinieren of gewoon kunt genieten van het buitenleven zonder je huis te verlaten. Het is jouw eigen stukje buitenruimte, een luxe die niet elk appartement biedt.

Eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder

Een ander groot voordeel van dit appartement is de eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek als je thuiskomt. Je auto staat altijd veilig en droog geparkeerd. De extra berging biedt veel opbergruimte voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt, zoals fietsen, seizoensgebonden items of kampeerspullen. Dit zorgt ervoor dat je appartement zelf overzichtelijk en opgeruimd blijft.

Een Samenvatting van Ongekende Mogelijkheden

Samenvattend biedt dit fraaie 4-kamer appartement in Hoorn Noord alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen. De nette staat van onderhoud zorgt voor zorgeloos woongenot, terwijl de overvloed aan licht en het zonnige balkon je elke dag laten genieten van de kleine geneugten van het leven. De eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder maken het plaatje compleet, zodat je leven een stuk makkelijker en georganiseerder wordt.

Dit is een woning die zich onderscheidt door zijn combinatie van praktische voordelen en esthetische aantrekkingskracht. Het is een plek waar je je onmiddellijk thuis zult voelen, en waar je jarenlang met plezier zult wonen. Grijp deze unieke kans en plan snel een bezichtiging in. Dit appartement wacht op jou om er nieuwe herinneringen te creëren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 320

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 320

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn