Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN KERSENBOOGERD: EEN PERFECTE START!
Welkom in Kersenboogerd! Deze prachtige eengezinswoning biedt alles wat je nodig hebt voor een vliegende start. Deze woning is ook perfect gelegen nabij diverse voorzieningen. Met een recent vernieuwde badkamer, een diepe achtertuin en drie ruime slaapkamers (en de mogelijkheid voor een vierde), is dit huis de ideale plek voor jonge gezinnen en starters om hun volgende avontuur te beginnen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Woning vernieuwd in 2021: Het elektra, de badkamer en de wanden zijn allemaal aangepakt in 2021.
- Rustig gelegen aan een park: Direct voor je deur ligt het verlengde van het Willem Wiesepark.
- Diepe achtertuin: Ideale plek voor lange zomeravonden, barbecues en speelmomenten.
- 3 slaapkamers, mogelijkheid tot een vierde op zolder: Voldoende ruimte voor werk, hobby's en logees.
- Moderne keuken: Uitgerust met een vaatwasser, 5-pits gasstel, koelkast en diverse lades/kasten voor al je keukenbenodigdheden.

JOUW DROOMHUIS IN DETAIL
Stap binnen in deze charmante woning en voel direct het comfort die het uitstraalt. In de hal bevindt zich de in 2021 vernieuwde meterkast en het zwevend toilet welke is betegeld en voorzien van een fonteintje. De woonkamer betreed je door een stalen deur met ramen en met zijn gestucte wanden en grote ramen, komt er voldoende licht binnen. Vanuit de woonkamer kijk je op een parkje met een sloot. Zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde kun je fijn zitten in een beschutte diepe voor-/ en achtertuin.

De keuken is uitgerust met een 5-pits gasstel, vaatwasser, koelkast en tal van kasten en lades en heb je alles bij de hand om de meest heerlijke maaltijden te bereiden. De keuken biedt veel werkruimte, ideaal voor zowel doordeweekse diners als uitgebreide weekend brunches. In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine/droger en hier is ook ruimte voor een extra koelkast of vriezer.

Loop door naar de eerste verdieping en ontdek drie ruime slaapkamers. Elke kamer heeft een gevoel van rust en privacy, perfect voor een goede nachtrust. De recent vernieuwde badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel en straalt luxe en warmte uit. En heb je extra ruimte nodig? De zolder biedt de mogelijkheid om een vierde slaapkamer of een gezellige thuiswerkplek te creëren.

De diepe achtertuin is gelegen op het noordoosten. De tuin is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een achterom met een kleine overkapping voor de fietsen. 

TECHNISCHE UPDATES EN COMFORT
Deze woning is niet alleen stijlvol maar ook technisch up-to-date. De elektra is volledig vernieuwd in 2021 wat zorgt voor extra veiligheid en comfort. De gestucte wanden geven de woning een strakke, moderne uitstraling en zorgen voor een perfecte basis om je eigen stijl aan toe te voegen.

DE ULTIEME COMBINATIE VAN STIJL EN GEMAK
De ligging in de wijk Kersenboogerd, op loopafstand van diverse voorzieningen, maakt het plaatje compleet.

Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en maak van dit huis jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn