Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In alle jaargetijden pittoresk wonen? Wanneer je Kolhorn ook bezoekt het heeft altijd iets speciaals. Als voormalig kustdorp ademt het historie. Wat is nog leuker dan er zelf onderdeel van uit te maken en hier te wonen?

In deze vrijstaande woning voel je deze sfeer. Hij bestaat uit twee voormalige vissershuizen die meer dan 100 jaar geleden zijn samengevoegd. Rondom bevindt zich een fraai aangelegde en zonnige tuin georiënteerd op het zuiden. De tuin loopt helemaal door tot aan het water. Hier bevindt zich uw prive aanlegsteiger. Boot en buitenboordmotor horen bij het huis. Achter in de tuin staat een ruime houten berging met bergzolder.

De vrijstaande woning biedt 128m2 nostalgische woonruimte. Via de hal met meterkast en extra toilet kom je in de woonkamer. De woonkamer bestaat eigenlijk uit twee gedeelten die naast de schoorsteen met houtkachel in elkaar overlopen. Zo ontstaat een gezellig zitgedeelte. Via dubbele tuindeuren bereik je de weelderige tuin met terras. Vanuit de woonkamer loop je naar achteren naar de keuken die is voorzien van een recht keukenblok voorzien van moderne inbouwapparatuur. Daarachter bevindt zich de badkamer met toilet, douche en wastafel. Via de bijkeuken bereik je een kantoor-/werkkamer. Deze ruimte kan natuurlijk ook als begane grond slaapkamer worden ingericht. Ook de bijkeuken geeft weer toegang tot de tuin.

In de woonkamer vind je ook de trap naar de verdieping. Via de overloop kun je naar de voorslaapkamer. Via een doorloopkamer, die je ook hobby- of werkruimte kunt gebruiken, bereik je de tweede verassend ruime slaapkamer. Boven de slaapkamers bevind zich nog een bergvliering.

Aan de achterzijde van de woning, in de tuin, is een beschutte overkapping gebouwd. De tuin biedt een zee aan privacy en heeft verschillende plekjes waar je heerlijk in de zon kunt mijmeren of juist de schaduw kunt opzoeken. Nog meer informatie vind je ook op keern4.nl.

Natuurlijk laat ik, Frits Hallensleben, je dit huis graag zien. Vraag je bezichtiging aan via Funda, of bel of mail voor een afspraak. Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren bij je grootste aankoop. Je vindt de NVM aankoopmakelaars o.a. op nvm.nl of funda.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1893
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1893
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 485

Overige

Perceel oppervlakte 315
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1893
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1893
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 485

Overige

Perceel oppervlakte 315
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN