Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi gelegen woning met zonnige tuin!

Een fijn licht huis met goede indeling, een heerlijk zonnige tuin met achterom en hele ruime berging v.v. verwarming, water en elektra en royale voortuin. Een prima huis in een groene omgeving op een centrale plek met weids zicht aan de voorkant. Een huis met drie (maar eenvoudig meer te maken) slaapkamers, luxe badkamer, 2 aparte toiletten, keuken en woonkamer met erker o.a. De achtertuin biedt directe toegang tot de ruimte berging. Vanuit de keuken én via de schuifpui in de woonkamer kunt u naar de tuin op het Zuidwesten. Op de begane grond vindt u: Ruime hal met toegang tot de luxe toiletruimte (2017) met vloerverwarming, heerlijke woonkamer met schuifpui, erker en open haard. Keuken, bereikbaar vanuit de hal met een nette keuken opstelling (Siematic) v.v. vaatwasser, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Op de 1e verdieping zijn er 2 hele grote kamers. De kamer aan de achterzijde is weer eenvoudig te wijzigingen in 2 kamers zoals het eerder was. Er is een moderne, luxe badkamer 2017) met vloerverwarming wastafelmeubel, ligbad en douchecabine. Praktisch is de aparte nette, toiletruimte. Op de 2e is een royale slaapkamer met wastafel en dakkapel. Bovendien vindt u hier bergruimte en ruimte om te wassen met wastafel.

Uitstekend en centraal gelegen huis in een omgeving met veel groen en water. U kunt gemakkelijk naar de grote steden en naar Schiphol, de uitvalswegen liggen op korte afstand. Openbaar vervoer is goed te bereiken en binnenkort gaat tram 25 bovendien rijden. Ook winkels zijn dichtbij. Winkelcentrum Zijdelwaard, winkelcentrum Amstelplein: Beide op fietsafstand. Bovendien zijn diverse scholen op loop- of fietsafstand. Diverse restaurants, terrassen en winkels aan de Amstel zijn op de fiets in 5 minuten te bereiken. Uithoorn heeft uitstekende voorzieningen en dit huis lig in Uithoorn op een centrale plek!

De feiten op een rij: Vrijwel geheel v.v. dubbelglas; Houten berging v.v. verwarming, water en elektra, bereikbaar vanuit de tuin Parkeren op de diverse openbare parkeerplaatsen (gratis) Fijne achtertuin op het Zuidwesten bereikbaar via de schuifpui in de keuken en de schuifpui in de woonkamer. Niet alleen een fijne achtertuin maar ook een royale voortuin Praktische trapkast én veel opberg ruimte in huis Drie Slaap-/werkkamers alle met prima formaat (meer kamers mogelijk) Eén van de kamers heeft een wastafel met warm- en koud water Luxe badkamer v.v. vloerverwarming, wastafelmeubel, douche en ligbad (2017). Luxe toiletruimte met vloerverwarming en toilet en fonteintje (2017). 2e Nette toiletruimte met toilet.

Een huis kopen? Neemt u uw eigen NVM makelaar mee?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA De Koning