Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In één van de populairste en charmantste wijken van Haarlem, nl. Haarlem-Zuid, staat deze leuke jaren '30 woning met maar liefst 5 slaapkamers en diepe (12 meter) tuin. De wijk is ruim opgezet met veel groen. Het gezellige centrum van Haarlem ligt op een steenworp afstand, terwijl je hier in alle rust woont. In potentie een heerlijk gezinshuis. In potentie, want eerst kun je je geheel storten op het maken van een verbouwingsplan, hoe leuk!

Indeling Begane grond: voortuin, entree, hal met trapkast en toilet, dichte keuken en royale woonkamer met openslaande deuren naar de heerlijke tuin met vrijstaande berging.

1e verdieping: overloop, ruime badkamer aan de achterzijde met ligbad, wastafel en tweede toilet. Slaapkamer achterzijde met balkon over de hele breedte, aan de voorzijde een grote en een iets kleinere slaapkamer.

2e verdieping: 2 (slaap)kamers met dakkapellen.

Bergvliering.

Ligging De Frederik Hendriklaan bevindt zich in een rustige buurt met voornamelijk bestemmingsverkeer. In de nabije omgeving zijn er hoogwaardige winkels waar je dagelijkse boodschappen kunt doen. Er zijn ook veel sportfaciliteiten en natuurgebieden zoals bossen, duinen en stranden in de buurt. Daarnaast zijn het culturele centrum van Haarlem, met theater en bioscoop, en de gezellige winkelstraat van Heemstede vlakbij. De NS-stations Heemstede-Aerdenhout en Haarlem, met verbindingen naar Haarlem/Amsterdam en Leiden/Den Haag, zijn fietsafstand van de woning. Met de auto zijn Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen 30 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden: Woonoppervlakte 137 m2; Mogelijkheid tot uitbouw op de begane grond ca 5,50 x 4,00 meter; Ruime, gratis parkeergelegenheid; Veel groen en rust; Winkels en basisscholen op loopafstand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 537

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 537

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede