Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wauw! Dat is gegarandeerd de reactie als je deze spectaculaire loft binnenstapt. Deze unieke woonruimte is een ware belevenis dankzij de indrukwekkende hoogte van circa 3,5 meter, royale raampartijen die van vloer tot plafond reiken, en een prachtige industriële afwerking.

In de bestaande constructie van het voormalige Fluor-kantoor, met zijn markante paddenstoelkolommen, heeft architectenbureau Elephant een duurzaam woongebouw met een opvallende gevel weten te creëren. New York in Haarlem! De loft is niet alleen modern en comfortabel, maar ook goed geïsoleerd voor geluid en buitengewoon energiezuinig met een indrukwekkend energielabel A++.

Bij binnenkomst word je meteen verrast door de kenmerkende paddenstoelpilaar, die de ruimte een prachtige industriële uitstraling geeft. Vanaf de oplevering in september 2023 is deze woning volledig ingericht met slimme, smaakvolle keuzes en een warme sfeer.

De huidige bewoner heeft samen met een interieurbouwer het optimale uit de ruimte gehaald. Het resultaat is verbluffend: drie comfortabele en bijzondere slaapruimtes met overvloedige kastruimte. Op de ruime vide word je wakker met uitzicht op de wolken en de wijde omgeving. Onder de vide bevindt zich een werkplek en een comfortabel tweepersoons opklapbed; perfect voor privacy en rust. De vide rust op vijf strak uitgevoerde kledingkasten. Daarnaast is er een royale bedstede gebouwd, ideaal om eindeloos tv te kijken, te gamen of heerlijk te slapen. Ook onder de bedstede en aan het voeteneinde is veel opbergruimte gecreëerd. Alles is demontabel, zodat de ruimte eenvoudig naar wens kan worden aangepast.

De luxe Siematic keuken is ruim opgezet en voorzien van alle moderne apparatuur, waardoor koken hier een waar genoegen is. Door ook in de open keuken hout te gebruiken, straalt de gehele ruimte harmonie en rust uit.
Dankzij het hoge plafond voelt de badkamer met inloopdouche ruimtelijk en luchtig aan, waardoor je zelfs in de badkamer een gevoel van openheid en vrijheid ervaart. De technische ruimte en wasruimte bieden door de hoge plafonds extra opslagmogelijkheden voor niet-alledaagse zaken.
Zet de grote ramen open en haal buiten naar binnen, of werk en geniet van je koffie op het prachtige dakpark op de zesde verdieping. Dit grootste dakpark van Nederland is ontworpen door het gerenommeerde ontwerpbureau ZUS. Hier kun je tot rust komen tussen de bomen en genieten van het wijdse uitzicht over Haarlem. Ook rondom het gebouw bevindt zich een parkachtige omgeving; ideaal om te relaxen en contact te maken met medebewoners.

Het gebouw trekt een diverse mix van bewoners: jonge gezinnen die de vrijheid van het gebouw aantrekkelijk vinden, ouderen die de nabijheid van een royaal winkelcentrum en bushalte waarderen, en werkenden die de goede bereikbaarheid van snelwegen, de binnenstad en het strand op prijs stellen. Maar bovenal is iedereen fan van het bijzondere gebouw waarin deze loft zich bevindt.
Parkeren is geen probleem met een gratis parkeerplaats in de naastgelegen parkeergarage Smart Dock, beschikbaar voor de komende vier jaar.

Nieuwsgierig naar dit pareltje en kun je niet wachten om hier je eigen ideeën en woonwensen werkelijkheid te laten worden? Bel ons voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging!


Indeling


Begane grond:
Entree, ruime hal, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis, liftinstallaties en gemeenschappelijke fietsenberging.

3e verdieping:
Entree, hal, technische ruimte, ideale wasruimte met wasmachine-/drogeraansluiting en inpandige berging, separaat modern toilet met fonteintje, Daarnaast vind je hier de moderne badkamer met fantastische plafondhoogte, voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel.

Riante open loft met royale raampartijen van vloer tot plafond. Hier is op een creatieve en smaakvolle manier het maximale uit de ruimte gehaald. Op basis van een vide en een bedstede zijn drie comfortabele tweepersoons slaapruimtes met veel kastruimte gecreëerd. Daarnaast is er een ruime werkplek aanwezig. Alles is demontabel en eenvoudig aan te passen aan eventuele nieuwe woonwensen.
In de open ruimte bevindt zich tevens de moderne L-vormige keuken met diverse inbouwapparatuur.


Bijzonderheden:
- Royale lichte en sfeervolle loftwoning met fantastische plafondhoogte.
- Verwarming en cooling middels airconditioning.
- De woning is zeer sfeervol ingedeeld en er zijn kasten en slaapplaatsen volledig op maat gemaakt door een professionele interieurbouwer
- Moderne keuken, moderne badkamer, modern separaat toilet en veel bergruimte.
- Energielabel A++. Volledig geïsoleerd en duurzaam.
- Fantastische daktuin waar je heerlijk kunt wandelen, van het uitzicht en de zon kunt genieten.
- De servicekosten bedragen € 198,56 per maand. Daarnaast is er een voorschot van 90 euro voor verbruik van elektra.
- Voorzien van liftinstallaties.
- Voorzien van zonnepanelen.
- Glasvezel is aanwezig.
- De parkeerplek in de naastgelegen parkeergarage is voor de komende 4 jaar inbegrepen in de koopsom. Daarna beslist u zelf of u deze wenst om te zetten in een huurovereenkomst dan wel dat u gebruik gaat maken van één van de deelauto’s.
- Gelegen in de nabijheid van winkelcentrum, uitvalswegen, openbaar vervoer, recreatiegebieden en –plassen. Het gezellige centrum van Haarlem is op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 470
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 63
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 470
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 63
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Overspaern Makelaardij