Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dankzij de unieke ligging aan de kop van het gezellige winkelcentrum van Heemstede, biedt dit fraaie 3-kamer appartement MET GARAGE, lift en twee terrassen een heerlijke leefruimte.

Het appartement is ontworpen door architectenbureau KPG/Piet Koster en gebouwd in 2005 en maakt deel uit van een selectie van slechts 3 appartementen en een bedrijfsruimte. Stap 's ochtends vanuit je slaapkamer naar buiten en ervaar de zon op het zuidoostelijk gelegen terras of geniet van de avondzon op het westelijk gelegen terras aan de voorzijde. Voor extra opbergruimte is er een aparte berging in de kelder. Ervaar de perfecte balans tussen fijn wonen en een levendige omgeving in dit unieke appartement.

Indeling: Entree in gedeeld trappenhuis met lift naar woonverdieping en kelder. Alle verdiepingen zijn eveneens met de trap te bereiken. In de entree bevinden zich verder de meterkasten met elektra- en watermeter, de brievenbussen en de video intercom installatie.

Appartement op de eerste verdieping: hal, groepenkast, berging met cv ketel en opstelling voor de wasmachine en droger, toilet met fontein, slaapkamer, slaapkamer met vaste kastenwand, beiden met toegang tot groot zonnig terras, badkamer met douche, dubbele wastafel, kast, toilet en bidet, royale woonkamer met plavuizen vloer, open keuken met inbouwapparatuur. Toegang naar het westterras aan de voorzijde met uitzicht op de Binnenweg. De woning wordt aangeboden inclusief de garage gelegen in het complex met entree aan de Oosterlaan, alsmede het 1/22e aandeel in het mandelig terrein.

- appartement MET GARAGE in het centrum van Heemstede - het appartement is voorzien van vloerverwarming - berging in de kelder - energielabel A - groot zonnig terras aan de achterzijde en westterras aan de voorzijde - aan het begin van de leukste winkelstraat van Nederland

Kortom: een appartement met mogelijkheden waar wij graag een rondleiding geven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 322

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 322

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede

Wooninfluencers

Laden..