Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze schitterende halfvrijstaande villa is een waar pareltje in een bijzonder gewilde woonomgeving (Schildersbuurt), rustig gelegen en toch in de nabijheid van winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. De woning beschikt over 5 ruime kamers, waaronder 4 slaapkamers, die garant staan voor comfort en gezelligheid. Door de hoge plafonds is de woning bijzonder licht.

De villa wordt gekenmerkt door de fraaie architectuur en de zeer royale, zonnige achtertuin op het westen. Op de voorgevel van de woning zorgt de prachtig bloeiende blauwe regen voor een fijn aangezicht. In de voortuin kun je 's morgens genieten van een kopje koffie. In de achtertuin kun je heerlijk zitten en genieten van de zonnige dagen. Daar bloeien de hortensia's, fluiten de vogels en zorgen de bomen en planten voor maximale privacy en rust. Kom ook eens genieten vanaf het balkon dat bereikbaar is via de openslaande deuren van de slaapkamer en de badkamer en geniet van het adembenemende uitzicht op de weelderige achtertuin. Vanaf de eigen oprit is de garage bereikbaar met een binnendoorgang naar de woning. Stucwerk en binnenschilderwerk neutraal en strak. De woning is grotendeels in 2006 gerenoveerd.

Verder biedt de woning een luxe en ruime badkamer met regendouche, bad en dubbele wastafel, waardoor ontspanning en comfort moeiteloos samenkomen. Deze unieke villa is een droom die uitkomt voor diegenen die op zoek zijn naar luxe, ruimte en een ideale woonomgeving.

Alle voorzieningen zijn om de hoek; winkels, scholen, kinderopvang en sportclubs in overvloed. Op de fiets ben je zo in Haarlem of op het strand. Veel onderweg met de auto? Uitvalswegen richting Den Haag/Schiphol en Amsterdam zijn snel bereikbaar.

Begane grond: via de royale voortuin, met laadpaal voor een elektrische auto, kom je via de zijkant van de woning binnen in de entree waar zich de meterkast bevindt. Daarna bereik je de hal met garderobe, verdiepte trapkast, toegang tot het toilet met fontein en de woonkamer. De woonkamer met erker, open haard en houten vloer heeft een open keuken (Bulthaup), diverse inbouwapparatuur, Quooker en openslaande deuren naar de tuin. De tuin gelegen op het westen is circa 15 meter diep en 10 meter breed. Via de keuken kom je tevens in de bijkeuken waar de cv ketel is gesitueerd en de wasmachine en de droger geplaatst kunnen worden. Via de bijkeuken bereik je de aangebouwde garage.

Eerste verdieping: aan de achterzijde badkamer met regendouche, bad, toilet en dubbele wastafel, openslaande deuren naar het balkon, een slaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon, grote slaapkamer aan de voorzijde met grote raampartij en iets kleinere slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon dat uitkijkt op de voortuin, overloop met trap naar de zolder.

Tweede verdieping: grote slaapkamer met grote en kleinere dakkapel, dakraam.

Bijzonderheden: - CV ketel Atag, 2022 - kruipruimte voorzien van chips - dakisolatie en grotendeels dubbel glas - laadpaal

Mis deze kans niet en ervaar het zelf! Bel ons voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 725

Overige

Perceel oppervlakte 359

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 725

Overige

Perceel oppervlakte 359

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede