Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom binnen in deze prachtige woning en ervaar direct het gevoel van thuiskomen! Met o.a. riante tuin, energielabel A, sfeervolle veranda, 15 zonnepanelen is dit de woning die aan alle woonwensen voldoet.

Laat jullie verrassen door de luxe, rust en ruimte die samen komen in deze heerlijke 2/1kapwoning. De woning is gelegen op een ruim perceel van 556 m² en is afgewerkt naar de woonwensen van nu, zijn jullie bij het zien van de foto's ook verliefd? Schroom dan niet om langs te komen voor een bezichtiging.

HIGHLIGHTS
• Wauw! De luxe keuken (2016) is een ware eyecatcher waar jullie met veel plezier nieuwe recepten kunnen uit proberen.
• Duurzaam wonen? Check! De woning is voorzien van een Energielabel A, 15 zonnepanelen en airconditioning.
• De veranda biedt de perfecte setting om te genieten van BBQ-momenten met vrienden en familie. Samen eten en herinneringen maken wordt hier een onvergetelijke ervaring!
• Stream moeiteloos jullie favoriete films en series door de aanwezigheid van glasvezel!
• Hebben jullie een camper, caravan of meerdere auto's die veilig geparkeerd moeten worden? Check! Ook blijft de auto sneeuw- en ijsvrij, dankzij de royale carport, waardoor jullie in de koude maanden zonder gedoe zo weg kunnen rijden.
• De woning straalt zowel gezelligheid als comfort uit, met een sfeervolle gashaard, houtkachel en vloerverwarming (op de begane grond) die zorgen voor een warme en uitnodigende ambiance.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 145 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 57 m², externe bergruimte van ca. 36 m² en een inhoud van 520 m².

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu zeer waarschijnlijk in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning!

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Bergen op Zoom, Breda, Rotterdam en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer + vloerverwarming)
Jullie komen aan in deze geliefde woonomgeving, parkeren de auto (of de camper of caravan) onder de ruime carport. Middels de fraai aangelegde voortuin lopen jullie de woning binnen. De sfeervolle entree geeft jullie direct een warm welkom, zo komen jullie al binnen met een glimlach.

De entree is afgewerkt met een visgraat PVC vloer (Moduleo), spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast, modern betegeld toilet met fonteintje (2023), garderobe, keuken, woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.

De keuken is een droom voor iedere kookliefhebber! De keuken is afgewerkt met een visgraat PVC vloer (Moduleo), gestucte wanden en een spanplafond met inbouwverlichting. De moderne keukeninrichting is voorzien van een natuurstenen keukenblad, onderkastjes, apothekerskast, Bertazzoni fornuis met oven en inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, wijnkoeler, stoomoven (2021), koffiezetapparaat, heet waterkraan incl. boiler en Amerikaanse koelkast. De keuken is voorzien van een elektrisch rolluik.

Time to relax! Met een knisperend haardvuur en een prachtig uitzicht naar de overkapping en tuin kunnen jullie optimaal genieten in de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een visgraat PVC vloer (Moduleo), spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een gaskachel, airconditioning (2022) en bergkast. De woonkamer biedt toegang tot de overkapping middels openslaande tuindeuren met elektrisch rolluik.

De veranda is de perfecte plek om samen te komen met vrienden en familie! De overkapping is voorzien van lichtkoepels, inbouwverlichting en houtkachel. De veranda biedt toegang tot de carport en de achtertuin middels een openslaande tuindeur.

Zijn jullie op zoek naar een riante tuin waar jullie tijdens alle seizoenen optimaal kunnen genieten van het buitenleven? Check! De woning beschikt over een voor- zij- en achtertuin. Jullie zijn bourgondisch ingesteld en dat past goed bij deze achtertuin die beschikt over diverse gezellige zitplekken voor ieder moment van de dag. De achtertuin is voorzien van een terras, sierbestrating, berging, overkapping, gazon, notenboom, buitendouche- en urinoir, borders en buitenverlichting. In de jacuzzi kunnen jullie overdekt genieten van de rust in jullie eigen tuin.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, luxe badkamer en tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een s[uitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van airconditioning (2020) en een elektrisch rolluik.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een handmatig rolluik.

Kom na een lange werkdag heerlijk tot rust in deze moderne badkamer! De luxe badkamer (2016) is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, douche, wastafel met verwarmde spiegel, mechanische- en natuurlijke ventilatie en design radiator.

2e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereiken jullie de slaapkamer op de tweede verdieping. De slaapkamer is voorzien van knieschotkasten, CV-Ketel (Nefit, 2021), aansluiting witgoed en dakraam.

____________________________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 520
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 313.65
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 556
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 34.85
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36.31
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 520
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 313.65
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 556
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 34.85
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36.31
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?