Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN NIEUW BEGIN IN DE BUITENPEPERS

Ben je op zoek naar een plek waar rust, ruimte en gezelligheid elkaar ontmoeten? Zoek niet verder! Deze veelzijdige woning in de geliefde buurt de Buitenpepers biedt alles wat je hart begeert. Met vier ruime slaapkamers en een grote zolder is dit het perfecte huis voor starters, jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Of je nu je gezin wilt uitbreiden of gewoon een plek zoekt om je te settelen, deze woning heeft het allemaal. Hoewel je de woning waarschijnlijk gaat moderniseren, verkeert deze in een goede staat van onderhoud. Het buitenschilderwerk is recent nog gedaan, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Ruime benedenverdieping, met een uitbouw voor de keuken.
- Vier slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin, met de mogelijkheid voor een thuiskantoor of hobbykamer. 
- Ruime badkamer: Genoeg ruimte voor het creëren van een badkamer met alle voorzieningen. 
- Ruime zolder: Via een vaste trap is de ruime zolder met vierde slaapkamer te bereiken.
- Goed onderhouden: Deze woning is de ideale kant om geheel naar eigen smaak op te knappen. De woning verkeert echter in een goede staat van onderhoud.


VOLLEDIGE BESCHRIJVING: JE TOEKOMSTIGE THUIS

Stap binnen in deze charmante woning en laat je verrassen door de overvloed aan ruimte en mogelijkheden die het te bieden heeft. Met een woonoppervlakte van 139 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 171 vierkante meter, heb je alle ruimte die je nodig hebt om al je woonwensen te vervullen.

De woonkamer is het hart van het huis, waar het daglicht speels naar binnen valt en de ruimte vult met een warme gloed. Hier kun je je ontspannen na een lange dag, terwijl de kinderen zich vermaken in hun eigen hoekje. Er is genoeg ruimte voor een gezellige eettafel waar je met vrienden en familie kunt genieten van heerlijke maaltijden.

De vier slaapkamers bieden volop mogelijkheden: van kinderkamers tot een thuiskantoor of hobbyruimte. Elke kamer heeft zijn eigen unieke charme en kan naar wens ingericht worden. De ruime badkamer biedt talloze mogelijkheden voor een ruime inloopdouche, bad en wastafel.

En dan, de zolder – een indrukwekkende ruimte die wacht op jouw creativiteit. Of je nu droomt van een extra slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen, of zelfs een eigen studio, de mogelijkheden zijn eindeloos.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

De Buitenpepers is een levendige en kindvriendelijke wijk in 's-Hertogenbosch, bekend om zijn rustige straten en groene omgeving. De wijk biedt diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkten en sportfaciliteiten, waardoor het dagelijkse leven gemakkelijk en stressvrij is. Bovendien ligt de woning op korte afstand van Station Oost, wat zorgt voor uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar het stadscentrum en andere delen van de stad.

Voor degenen die met de auto reizen, zijn de uitvalswegen richting Utrecht en Eindhoven, zoals de A2 en de A59, in de directe nabijheid, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke toegang tot de rest van het land.

Op loopafstand vind je winkelcentrum De Rompertpassage, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Daarnaast biedt het nabijgelegen Rompertpark een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

KORTOM

Deze woning in De Buitenpepers biedt niet alleen een fantastische kans om je droomhuis te realiseren, maar ook een plek waar je je gezin kunt zien opgroeien en samen nieuwe herinneringen kunt creëren. Met zijn ruime indeling, kindvriendelijke omgeving en eindeloze mogelijkheden is dit huis de ideale start voor een nieuw avontuur. Laat je inspireren en ontdek de potentie van deze unieke woning. Wacht niet langer en grijp deze kans om van dit huis jouw thuis te maken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 171

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 171

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch