Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een bijzonder ruime stadswoning welke voorzien is van maar liefst vier woonlagen, vier slaapkamers, ruime woonkamer met open keuken, twee balkons en een eigen bergingsruimte op een uitermate karakteristieke woonlocatie in het prachtige en gezellige centrum van Helmond? Dan is dit uw kans, een woning als deze treft u niet vaak, zoek dan ook niet langer en plan snel uw exclusieve bezichtiging in, wij heten u van harte welkom!

BIJZONDERHEDEN:
- Bijzondere, niet alledaagse en derhalve een hele leuke stadswoning, type poortwoning binnen appartementencomplex ‘’Meipoort’’ gelegen in het bruisende centrum van Helmond voorzien van alle dagelijkse voorzieningen en een N.S.-treinstation;
- Deze woning is voorzien van maar liefst vier woonlagen, vier slaapkamers en een ruime woonkamer;
- De mogelijkheid bestaat om een parkeervergunning aan te vragen voor het achtergelegen terrein, kostenindicatie: ca. € 152 per jaar;
- De woning maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars, de maandelijkse bijdrage betreft: ca. € 128,64

ALGEMEEN:
Deze perfecte, ruime woning, type poortwoning van appartementencomplex ‘’Meipoort’’ te Helmond gelegen in het centrum van Helmond biedt alles wat u in een stadswoning zoekt. Zo is deze ruime woning voorzien van een grondgebonden eigen entree met een karakteristieke en sfeervolle vide voorzien van veel glasoppervlak en een bijzonder ruime woonruimte voorzien van open keuken én twee balkons!

De ligging op korte afstand van winkelvoorzieningen, horeca, het N.S.-station en speciaalzaken maakt deze woning compleet.
Achter de woning bevindt zich een parkeerterrein waar u de mogelijkheid heeft een parkeervergunning te realiseren.

AANKOMST & BERGING:
Bij aankomst aan deze prachtige en uitzonderlijke woning aan de Kluisstraat heeft u de mogelijkheid uw auto te parkeren op het achter gelegen binnenterrein. Tevens is deze woning perfect toegankelijk per fiets vanwege de berging op de begane grond met eigen toegangsdeur aan de buitenzijde.

ONTVANGSTHAL:
Vanuit de voorzijde bereiken we de sfeervolle entree van de woning. Het sfeervolle karakter van deze entree is te danken aan het aanwezige glasoppervlak van boven tot beneden alsook de prachtige vide richting de eerste verdieping.

Op de begane grond heeft u derhalve veel ruimte een garderobe en entree zitje te plaatsen. Vanuit deze hal is de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de bergingsruimte bereikbaar welke voorzien is van een deur aan de achterzijde richting de buitenruimte voorzien van afsluitbare poort en omheining.

EERSTE VERDIEPING EN SLAAPKAMER:
Via de trapopgang bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop is voorzien van de sfeervolle en karakteristieke vide & fraai stucwerk rondom. Vanuit deze verzorgde overloop bereiken we de eerste slaapkamer welke tevens ideaal in gebruik te nemen is als werkkamer of kantoorruimte aan huis. Vanuit de overloop bereiken we de tweede verdieping waar de woonkamer met open keuken gesitueerd is.

TWEEDE VERDIEPING:
De overloop van de tweede verdieping is bijzonder ruim en biedt toegang tot de separate en tevens zeer goed onderhouden
toiletruimte voorzien van tegelwerk, een wancloset & fonteintje, de trapopgang richting de derde verdieping én middels fraaie dubbele openslaande deuren de grote woonkamer voorzien van open keuken met bijkeuken.

WOONKAMER:
De woonkamer met open keuken is gelegen op deze derde verdieping. Met een totaal oppervlak van maar liefst ca. 47 m² is deze stadswoning met recht bijzonder groot te noemen! Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken en aan de achterzijde van de woning de over de gehele breedte gesitueerde woonkamer. Deze woonkamer biedt vanwege zijn fijne afmetingen talloze indelingsmogelijkheden met betrekking tot een gezellige dinertafel of ruimte zithoek! Om een goede indruk van deze ideale afmetingen te krijgen verwijzen wij graag naar de bijgevoegde indelingsplattegronden. Vanuit deze woonkamer is het ruime balkon toegankelijk.

OPEN KEUKEN:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze keuken is in open verbinding met de woonkamer uitgevoerd en is in hoekopstelling voorzien van een eiland en ook tevens tegen de achterwand geplaatst. Deze keuken is ruim van opzet, biedt veel werk- en bergingsruimte dankzij de aanwezige kasten én is voorzien van inbouwapparatuur, te weten:
- Koelkast (januari 2024);
- Combimagnetron (januari 2023);
- Vaatwasser;
- Keramische kookplaat;
- Afzuigkap.

Vanuit deze open keuken zijn zowel de separate bijkeuken en het balkon aan de voorzijde bereikbaar.

BALKON:
Deze bijzondere, karakteristieke stadswoning is voorzien van een tweetal balkons, zowel aan de voor- als achterzijde bevindt zich een fraai balkon. Aan de voorzijde heeft u een fraai beeld over de levendige Kluisstraat. Aan de achterzijde bevindt zich het grootste balkon, met een oppervlakte van maar liefst ca. 13 m² en een zuidelijke ligging geniet u volop van de zon. Vanwege de hoge situering van dit balkon geniet u tevens van veel privacy.

DERDE VERDIEPING:
Via de vaste trap bereiken we de grote overloop, deze overloop biedt toegang tot de tweede, derde & vierde slaapkamer en de ruime badkamer.

SLAAPKAMERS 2, 3 EN 4:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de over de hele breedte gesitueerde, grootste slaapkamer met een oppervlakte van ca. 17 m². Deze slaapkamer is voorzien van een tweetal ramen en biedt vanwege de situering perfecte indelingsmogelijkheden. Aan de linkerachterzijde bevindt zich de derde slaapkamer.

Ook deze slaapkamer is ruim van opzet dankzij de 15 m² aan oppervlak en zijn afmetingen. Aan de rechterachterzijde treffen we slaapkamer vier, deze slaapkamer is voorzien van ca. 10 m² vloeroppervlak en beschikt evenals de derde slaapkamer over een dakraam ten behoeve van natuurlijk daglichtinval en ventilatie. Om een goede indruk van deze slaapkamers te krijgen verwijzen wij graag naar de bijgevoegde indelingsplattegronden, de ruimte zal u verrassen!

BADKAMER:
Tussen de slaapkamers aan de voor- en achterzijde bevindt zich de perfect onderhouden badkamer. Deze badkamer is voorzien van fraai tegelwerk, een ligbad, wastafelmeubel met veel bergruimte, douche en wandcloset.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden plus bovenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 535
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Frans balkon Ja
TypeCV ketel Atag P35c Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 39
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden plus bovenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 535
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Frans balkon Ja
TypeCV ketel Atag P35c Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 39
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs Helmond