Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Robuuste middenwoning met een woonoppervlakte van ruim 130 m2 gelegen nabij het winkelcentrum 'Combicentrum' Mierloseweg. Het gezellige stadscentrum is op loopafstand.

Achtertuin gelegen op het noord - oosten van maar liefst 35m2 met achterom en stenen buitenberging.

Indeling: Hal met garderobe mogelijkheid, meterkast, trap naar verdieping en toiletruimte. Zeer ruime woonkamer van ruim 35 m2 met ruime bergkast en via openslaande tuindeuren naar achtertuin, een half open keuken met onder- en bovenkastjes en voorzien van onder andere elektrische kookplaat (2024) met afzuigkap, vaatwasser en spoelbak.

De 1e verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers. Een badkamer met douchehoek, wastafel en toilet.

Slaapkamer: is gelegen aan de achterzijde Slaapkamer: is gelegen aan de voorzijde . Slaapkamer: is eveneens gelegen aan de voorzijde.

Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken met CV (merk: Nefit) met WTW (merk: AWB) en nog vrij indeelbare zolderruimte waarbij een 2 tal extra slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

Bijzonderheden: - Ruim 130 m2 woonoppervlakte! - Energiezuinige woning (energielabel A); - Gelegen op loopafstand van veel stadsvoorzieningen zoals, winkels, scholen, NS-station, sportvoorzieningen en centrum; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (eigenaar heeft het pand nooit zelf bewoond); - Voor deze woning is een projectnotaris van toepassing; - Per direct beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 110

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 110

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA