Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dijkcentrum 93 Roosendaal

Instapklaar 3-kamerappartement (maisonnette) te bereiken via de 1e verdieping met berging op de begane grond. Boven het Dijkcentrum in de wijk “Kortendijk”.

Indeling: Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en gesloten toegang tot lift en trappenhuis.

Entree appartement/ begane grond: Gang met meterkast, toiletruimte met fontein, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Vanuit de gang komt u in de half open keuken voorzien van een spoelbak, een keramische 4- pits kookplaat, een oven, een afzuigkap, een vaatwasser, een close in boiler, een koelkast (losstaand) en diverse onder- en bovenkastjes. Tevens heeft de keuken een toegangsdeur naar het balkon aan de voorkant. Via de keuken komt u in de royale woonkamer. In de woonkamer is een bergkast. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon, voorzien van een zonnescherm (elektrisch), aan de achterzijde van de woning. De laminaatvloer vloer ligt in de woonkamer, keuken en hal. De wanden zijn keurig afgewerkt.

De eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de badkamer, de 2 slaapkamers, de stook ruimte en de kast met de wasmachine bereikbaar. De royale badkamer is voorzien van een inloopdouche, een whirlpool bad, een toilet (sanibroyeur) een wastafelmeubelen, een raam voor de natuurlijke ventilatie en een designradiator. Naast de badkamer is de wasruimte waar de aansluiting is voor de wasmachine. Slaapkamer 1 is de hoofdslaapkamer. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde, heeft een dakraam (draai kiep) en is voorzien van een extra bergruimte. De CV-kast met opstelplaats CV-combi HRc24 nefit cw4 (2010) en de mechanische ventilatie unit is vanuit de overloop te bereiken. Deze verdieping is tevens voorzien van keurige vloer- en wandafwerking.

Algemeen: - Bouwjaar 1979; - Woonoppervlakte ca. 90m²; - Zonnescherm (elektrisch); - Dubbelglas; - Deels kunststofkozijnen draaikiep. - Eigen balkons aan de voor en achterzijde; - 2e toilet op de verdieping; - CV 2010 eigendom; - Bijdrage VvE: 213,44 euro per maand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 309

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 309

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars

Wooninfluencers

Laden..