Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN DAG: zaterdag 5 oktober 2024 van 11:00 to 17:00 uur.
Gelegen aan de Roer in Deurne ligt deze bijzondere eengezinswoning.
Roer 9 is een tussenwoning met een bruto vloeroppervlak van c.a. 171 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlak van 139 m2. De woning is gebouwd in 1976, goed onderhouden en heeft een energielabel C.
Vergeleken met de straat is het woonoppervlak van deze woning c.a. 6% groter dan het gemiddelde, i.v.m. een geweldige dakkapel , met een oppervlakte van 7,5 m2 breed en 2,10 m2 hoog. Desgewenst kan deze kamer gebruikt worden als slaapkamer of studeerkamer. Een van de slaapkamer is voorzien van airco, zodat je een lekkere en vooral koele nachtrust kunt beleven.
Als we naar het perceel kijken is dit 102,4% groter dan het gemiddelde. De woning is gelegen in een woonwijk en is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Deurne, op loopafstand van een supermarkt en op fietsafstand van een treinstation.
De woning is gelegen aan een openbare verharde weg met aansluiting op alle voorzieningen. Deze woning is opgetrokken uit steen (in spouw) met pannen gedekt zadeldak. Kozijnen zijn van kunststof, de meeste raampartijen zijn voorzien van dubbele beglazing, elektrische rolluiken bij de woonkamer, serre, achterdeur en dakkapel. Bij de 3 slaapkamers zijn ze met de hand te bedienen. Badkamer met douchecabine en ligbad. Entree met een nieuwe meterkast. De woning is al voorbereid op de installatie van zonnepanelen.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 462

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 462

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl