Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Projectomschrijving.
Wil jij wonen in het groen met veel buitenruimte om te genieten? In je eigen huis, maar toch samen? In Collectief Particulier Opdrachtgever (CPO) Allemansland zijn nog twee woningen beschikbaar.
Struinen door de moestuin, appels plukken uit de boomgaard, het geluid van spelende kinderen tijdens het praatje met je buren. Altijd iemand om samen mee te eten als je wil, maar alle ruimte voor jezelf in je eigen huis en eigen tuin. Dat is hoe het leven op CPO Allemansland er uit zal zien.
Wij realiseren 24 zeer energiezuinige woningen. Toekomstige bewoners delen een perceel van circa 19.000m2 met een moestuin, boomgaard, zwemvijver, dierenweide en een natuurlijk speelparadijs voor kinderen.
Naast je eigen huis word je voor 1/24e eigenaar van het Stamhuys (140m2) waar werkplekken, logeerkamers en wasmachines zijn. Daarnaast is er een grote keuken voor feestjes en verjaardagen en zijn er multifunctionele ruimtes voor hobby's, spelletjes en filmavonden.
Beschikbare woningen.
De twee beschikbare kleine bungalows zijn vrijstaande, nultreden woningen met 1 slaapkamer. Alle woningen zijn voorzien van grote raampartijen zodat je ook als je binnen zit een buitengevoel hebt.
De woningen zijn opgetrokken uit hout welke een zeer goede isolerende werking heeft. Verder is iedere woning voorzien van een WTW installatie, infrarood panelen voor verwarming en zonnepanelen. Er is per huishouden (in ieder geval) 1 parkeerplek beschikbaar en er zijn extra parkeerplekken voor bezoek.
De prijzen zijn vrij op naam en inclusief een standaard badkamer, toilet en keuken. Je moet rekening houden met een voorfinanciering. Bij interesse kunnen we hier meer over vertellen.
Woongemeenschap.
Ecodorp Allemansland is een Collectief Particulier Opdrachtgever. Dat betekent dat we met alle bewoners samen opdrachtgever voor het project zijn. We werken op basis van sociocratische besluitvorming. De essentie hiervan is dat alle stemmen gehoord worden en dat alle meningen tellen. Door samen te werken vormen wij een woongemeenschap waar mensen vanuit vrijheid, ieder naar eigen kunnen, hun steentje bijdragen aan een fijne, duurzame en inspirerende woonomgeving.
Ongeacht waar je vandaan komt, hoe je geaard bent, gelovig of niet, iedereen is welkom. Wat ons bindt is onze visie op hoe we willen wonen. Daarom zoeken wij voor de laatste beschikbare woningen mensen die zich herkennen in deze visie. De volledige visie kun je vinden op onze website. Bij interesse in het project horen we graag wat je hierin aanspreekt.
Omgeving.
Allemansland komt aan de rand van Deurne te liggen, op 12 minuten fietsafstand van het station (dat een rechtstreekse verbinding met o.a. Utrecht (1u en 10 min) en Eindhoven (13 min) heeft).
Vanuit het perceel kijk je vrij weg en sta je binnen 5 minuten fietsen in het dichtstbijzijnde bos. Het centrum van Deurne met vele horeca mogelijkheden, winkels, theater en bibliotheek ligt op 10 minuten fietsafstand. Deurne is een actieve gemeente met gedurende het jaar veel cultureel aanbod zoals de Nacht van het Witte Doek.
Planning en vervolgstappen.
De bouw gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025 van start en we hopen er voor het einde van 2025 te wonen.
Mocht je interesse hebben in een van de woningen reageer dan via de link in deze advertentie. Als er een match met de visie van Allemansland is en er zijn financieel geen problemen te voorzien, worden kennismakingsgesprekken gepland o.b.v. beschikbare plekken en woningen
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 37
Inhoud woonhuis 137

Overige

Perceel oppervlakte 112

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 37
Inhoud woonhuis 137

Overige

Perceel oppervlakte 112

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

De nieuwste woningen in Deurne