Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een woning met karakter in hartje Helmond? Dan is deze sfeervolle jaren '30 woning met authentieke details wat voor jou. Geniet van een lichte woonkamer met openslaande deuren naar een zonnige stadstuin, een moderne keuken, en een royale badkamer. De woning beschikt over 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot 3 en ligt in de gewilde wijk Vossenberg, op loopafstand van alle voorzieningen.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de lichte hal met toegang tot de living, keuken, toiletruimte met closet, provisiekelder met stahoogte, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De sfeervolle woonkamer wordt gekenmerkt door veel authentieke elementen waaronder twee marmeren schouwen zowel in het eetgedeelte aan de voorzijde als in het zitgedeelte aan de achterzijde. De ruimtes worden gescheiden door ensuite-deuren met glas in lood.

De in 2019 vernieuwde keuken is in stijl geplaatst (Piet Zwart keuken) en voorzien van vaatwasser, koelkast met vriesvak, close in boiler, een afzuigschouwen een Boretti 5 pits fornuis met dubbelle oven en wok brander. Door het formaat van deze keuken maakt het een heerlijke plek voor de chef in de keuken.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen de riante badkamer en master bedroom met de originele glas in lood bovenramen en vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, whirlpool, closet en groot badmeubel met dubbele wastafel en veel opbergruimte. Tevens is op de overloop, achter een deur verscholen de vaste trap naar de tweede verdieping.

2e verdieping: Middels een vaste trap te bereiken tweede verdieping waar de 2e slaapkamer is gesitueerd. De ruimte is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde en dakraam aan de achterzijde. Door de grootte van de ruimte is er een mogelijkheid om hier 2 slaapkamers van te maken. Aangrenzend bevindt zich de wasruimte met de aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling cv. combiketel. Via de wasruimte is de bergzolder bereikbaar.

Tuin: De gezellige stadstuin met eigen achterom is voorzien van een overdekt terras, plantenborders en een stenen berging achter op het perceel.

Bijzonderheden: • Fantastische ligging met verschillende voorzieningen en het gezellige centrum van Helmond op loopafstand. • Jaren '30 woning voorzien van sfeervolle, karakteristieke (vooroorlogse) elementen. • 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot een 3e. • In 2019 vernieuwde keuken met complete inrichting. • Grotendeels voorzien van dubbele beglazing, originele glas in lood ramen op de eerste verdieping betreft enkel glas.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 103

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 103

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars