Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Prachtige karakteristieke torenwoning in Brandevoort´De Veste´!

Deze woning kenmerkt zich door de speelse indeling die volop leefruimte en mogelijkheden biedt! Maar liefst 178m² aan gebruiksoppervlakte wonen, verdeeld over 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich een royale woonkeuken, bijkeuken, toilet en inpandige berging. De eerste verdieping biedt een zeer ruime living en de sfeervolle loggia. Op de tweede verdieping zijn drie royale slaapkamers en de complete badkamer. De derde woonlaag bestaat uit één grote (slaap)kamer en een bergruimte. Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. En niet te vergeten het mooi aangelegde gezamenlijke binnenterrein!

De ligging van de woning is zeer centraal ten opzichte van alle voorzieningen die de wijk Brandevoort te bieden heeft. Alle winkelvoorzieningen, basisschool, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen en horeca bevinden zich op loopafstand. Ook uitvalswegen richting het centrum van Helmond en Eindhoven zijn nabij. Het NS-station ligt op steenworp afstand. Een zeer gunstige ligging dus!

Het afgesloten binnenterrein bij deze woning is afwijkend van de meeste binnenterreinen in Brandevoort. Door de parkeerkelder, is het binnenterrein geheel beschikbaar als gemeenschappelijke binnen(speel)tuin met basketbalveld, tafeltennistafels, speeltoestellen, groenvoorzieningen en gezellige zitjes. Een heerlijke plek om te vertoeven!

Algemeen De woning is gebouwd in 2007. Een volledig geïsoleerde woning dus met Energielabel A. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van HR++ glas. De warmtevoorziening is geregeld met een traditionele CV-ketel van het merk Remeha (2017). De WTW-installatie zorgt voor gebalanceerde ventilatie in de woning.

Indeling begane grond:

Entree De woning is aan de voorzijde toegankelijk via de voordeur en de aparte deur naar de berging. De voordeur geeft toegang tot de royale hal. Vanuit hier zijn de woonkeuken, het toilet, de trapopgang naar de verdieping, de meterkast, de bijkeuken en de berging te bereiken.

Keuken Bij binnenkomst valt het vele daglicht direct op. Maar liefst 4 grote raampartijen zorgen ervoor dat de woonkeuken een heerlijk lichte plek is in deze woning. Aan de achterzijde, bij de deur naar de hal, bevindt zich het keukengedeelte bestaande uit een kookeiland en kastenwand. Het kookeiland is ruim van formaat. Het beschikt over een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, spoelbak met mengkraan, maar er is ook voldoende werk- en opbergruimte. Tijdens het kokkerellen heb je fraai uitzicht op de straat. Er is tevens zitgelegenheid aan de andere zijde van het kookeiland. Een fijne plek voor een snel ontbijt of gezellige borrel tijdens het koken.

In de kastenwand zijn de koelkast en combi-oven (2021) verwerkt. Ook hier is nog opbergruimte. De keukeninrichting is uitgevoerd in hoogglans wit met een houtlook blad.

Aan de voorzijde bevindt zich het eetgedeelte. Hier is voldoende ruimte voor een royale eettafel. Door de open ruimte staat het keukengedeelte direct in contact met het eetgedeelte. Een gezellige woonkeuken!

De keuken en hal zijn voorzien van eiken lamelparket. De wanden zijn gestuukt en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Bijkeuken In de bijkeuken is ruimte voor de wasmachine en -droger en een extra koel- en/of vrieskast. Op de vloer ligt een donkere tegelvloer.

Berging De inpandige berging biedt voldoende mogelijkheden voor het opbergen van diverse spullen en stallen van fietsen. Vanuit de berging is het trottoir aan de voorzijde van de woning direct toegankelijk.

Indeling eerste verdieping:

Woonkamer De zeer royale en speelse living met loggia beslaat de volledige eerste verdieping van de woning. Volop ruimte en mogelijkheden dus! Op dit moment is het centrale gedeelte van de woonkamer ingericht als royale zithoek. In het kleinere gedeelte aan de voorzijde is een gezellige TV-hoek gerealiseerd. Maar ook een werkruimte of speelhoek behoort zeker tot de mogelijkheden. Ook op deze verdieping is volop daglicht door de grote kamerhoge raampartijen.

De vloer is voorzien van vloerbedekking, wanden zijn gestuukt en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Loggia De gezellige loggia biedt voldoende ruimte voor een zit- dan wel eethoek. Door de beschutte ligging is dit een hele knusse plek om te vertoeven, ook tijdens de wat koelere dagen. Maar ook voor zonaanbidders een fijne plek: door de zuidwestelijke ligging kan hier heerlijk genoten worden van de middag- en avondzon.

Indeling tweede verdieping:

Op deze verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers Slaapkamer I: Deze kamer heeft een oppervlakte van bijna 17m². Door de hoekligging is hier veel daglicht. Slaapkamer II: Eveneens een grote slaapkamer: 12 m² groot. Slaapkamer III: Gelegen aan de voorzijde met een oppervlakte van ruim 6m². Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer, gestucte wanden en spuitwerk plafonds.

Badkamer De zeer nette badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De wanden zijn volledig betegeld in een lichte kleurstelling. De vloer is voorzien van een donkere tegelvloer met vloerverwarming.

Indeling derde verdieping:

De zolder is bereikbaar via een open houten trap. Vanuit de overloop is de vierde slaapkamer een een royale berging bereikbaar.

Slaapkamer IV: Met een oppervlakte van ca 20m² (gemeten vanaf 1.50m hoogte) kan deze kamer voor diverse doeleinden worden gebruikt. Eventueel is de kamer op te splitsen naar twee volwaardige slaapkamers. Op de vloer ligt vloerbedekking in een lichte kleur, wanden zijn gestuukt en het plafond is afgewerkt met spuitwerk. Door de dakkapellen is er veel lichtinval. Ook op deze verdieping is verwarming aanwezig.

Berging In de separate berging zijn de CV-ketel en WTW installatie geplaatst. Daarnaast zijn hier volop opbergmogelijkheden.

Parkeerplaats In de parkeerkelder bevindt zich de eigen parkeerplaats.

Binnenterrein Doordat het binnenterrein geen dienst hoeft te doen als parkeerplaats, is dit volledig ingericht als gezamenlijk (speel)terrein met speeltoestellen, basketbalveld, tafeltennistafels, zitjes, groenvoorzieningen etc. Een heerlijke plek om te verblijven op de mooie (zomer)dagen!

Bijzonderheden:

- Keurig onderhouden instapklare hoekwoning in wijkgedeelte 'De Veste'; - Centraal gelegen t.o.v. alle voorzieningen in de wijk Brandevoort; - Maar liefst 178m² aan gebruiksoppervlakte wonen; - Volledig geïsoleerde woning met energielabel A; - CV-ketel uit 2017; - Schilderwerk buitenzijde vernieuwd in 2021; - Grote woonkeuken op de begane grond; - Maar liefst 4 slaapkamers en de mogelijkheid een 5e te realiseren; - 1 privé parkeerplek in de parkeerkelder; - Bijdrage VVE binnenterrein/parkeerkelder € 52,- per maand; - Parkachtig binnenterrein, een heerlijke plek voor de zomermaanden; - Kortom: deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 72

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 72

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA