Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom snel kijken naar dit energiezuinig (energielabel A), verrassend ruim en instapklaar herenhuis gelegen in de Veste van Brandevoort. De woning beschikt over een complete keuken met diverse inbouwapparatuur, een tweetal slaapkamers op de 1e verdieping waar eenvoudig een 3e slaapkamer gerealiseerd kan worden, een ruime badkamer en een volledig vrij indeelbare 2e verdieping met mogelijkheid om een tweetal slaapkamers te realiseren. Op het achtergelegen afgesloten binnenterrein beschikt men over een eigen parkeerplaats. Op loopafstand bevinden zich alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen, NS-station, wandelgebied Ecozone en gezondsheidscentrum. Kortom alles binnen handbereik!

Indeling.

De hal is voorzien van een eikenhouten vloer, meterkast, trapkast en toiletruimte.

De geheel betegelde toiletruimte is modern en beschikt over een wandcloset en fonteintje. De praktische trapkast zorgt voor extra bergruimte op de begane grond.

Vanuit de hal betreedt men de verrassend ruime en tevens lichte woonkamer. De grote raampartijen en openslaande tuindeuren aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is eveneens voorzien van een mooie eikenhouten vloer. Door zijn grootte is een vrije indeling van de zithoek zeer makkelijk te realiseren.

De half open verbinding met de leefkeuken aan de voorzijde van de woning zorgt zowel voor een gedeeltelijke afscheiding zodat men niet direct in de keuken kijkt maar tegelijkertijd ook voor een verbinding en contact vanuit de keuken naar de woonkamer.

De keuken beschikt over dezelfde houten vloer en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel waar men heerlijk kan genieten van een maaltijd met familie en vrienden. Qua apparatuur is de keuken voorzien van een gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. De diverse laden en kasten zorgen voor bergruimte in de keuken.

1e verdieping. De overloop met grenen houten vloer geeft toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het realiseren van een 3e slaapkamer op deze verdieping.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is zeer ruim, is voorzien van een grenen houten vloer en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde waar men in het voor- en najaar heerlijk beschut kan genieten van de zon. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde over de volle breedte van de woning en beschikt eveneens over een grenen houten vloer.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde en is uitgevoerd met een ligbad, douchecabine, vaste wastafel met meubel en wandcloset. De badkamer kan door het raam natuurlijk geventileerd worden en beschikt over mechanische ventilatie.

2e verdieping. Middels een vaste trap is de volledig open 2e verdieping bereikbaar. Deze biedt vele indelingsmogelijkheden en een koper is hier vrij in om mogelijk 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren. Aan de voor- en achterzijde is reeds een dakkapel aanwezig en er ligt een laminaatvloer.

Tevens beschikt deze verdieping over de aansluitingen voor de wasapparatuur, de opstelling Cv-ketel en WTW-unit.

Tuin. De achtertuin is verzorgd aangelegd en beschikt over kunstgras, bestrating, beplanting en een achterom naar het afgesloten binnenterrein. In de tuin is een eigen stenen berging aanwezig welke voorzien is van elektra.

Binnenterrein. Het achter gelegen binnenterrein beschikt over de parkeerplaatsen en ondergrondse afvalcontainers. Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats. De maandelijkse bijdrage voor de VVE bedraagt € 16,50.

Bijzonderheden: - Ruim en energiezuinig herenhuis op gewilde locatie in Brandevoort; - Energielabel A; - Mogelijkheid voor het realiseren van een vijftal slaapkamers; - Ruime badkamer; - Cv-ketel is in 2021 vervangen; - Eigen parkeerplaats op binnenterrein; - Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen; - Op korte termijn te aanvaarden; - Kom snel kijken om een juiste indruk te krijgen en de mogelijkheden te zien die deze woning te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 121

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 121

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA