Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fraai gelegen moderne en perfect afgewerkte vrijstaande villa. Deze woning is in 2021 nagenoeg geheel herbouwd. De woning is gelegen op een zeer riant perceel en beschikt o.a. over 5 slaapkamers, 2 badkamers, speel-/werkkamer op de begane grond en een aanpandige garage.

Bijzonderheden
- In 2021 nagenoeg geheel herbouwd.
- Energiezuinig (A-Label, 13 zonnepanelen a 420WP en volledige isolatie).
- Volledig v.v. vloerverwarming met zone regeling.
- Fraaie bouwstijl met hoogwaardige en hedendaagse materialen afgewerkt.
- De woning wordt aangeboden voor de huidige vraagprijs met ca. 2900m2 perceel.
- Tegen een nader overeen te komen meerprijs is het naastgelegen weiland bij te kopen tot een
totaal perceel van 6135m2. Ideaal voor b.v. het houden van paarden aan huis.
- Er is nog een mogelijkheid voor het realiseren van een bijgebouw van ca. 75m2 voor b.v. een
mantelzorgwoning, poolhouse, mancave, paardenstal etc.
- Maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers en een speel-/werkkamer op de begane grond.
- De garage is volledig geïsoleerd en v.v. vloerverwarming.
- Het gepresenteerde woonoppervlak is inclusief het oppervlak van de garage aangezien deze voldoet aan de kwalitatieve normen en tevens in een andere
(woon)functie te gebruiken is.
- Goede ligging. Aan de achterzijde geheel vrij gelegen met een weids uitzicht.

Begane grond
Vanuit de ruime hal met meterkast, toiletruimte en technische ruimte is er middels een stalen taatsdeur toegang tot de woonkamer en keuken. Vanuit de hal is er middels de stalen met houten trap toegang naar de eerste verdieping. De woonkamer en keuken bieden een weids uitzicht over de diepe achtertuin. In de woonkamer is een moderne pelletkachel (Thermorossi bella vista square) gesitueerd. De moderne maatwerk keuken (van Diessen) is v.v. een kookeiland en een aanrecht met wandopstelling. Het extra dikke werkblad is van composiet. De keuken is verder nog v.v. diverse kasten en grote lades, Bora inductiekookplaat met downdraft afzuiging, quooker, vaatwasser, combi stoomoven, koffiemachine en 2 koelkasten. De aan de voorzijde van de woning gelegen speel-/werkkamer is af te sluiten d.m.v. 2 moderne stalen taatsdeuren. Vanuit de keuken is middels de openslaande deuren het overdekte terras bereikbaar. De woonkamer biedt toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is v.v. een grote kastenwand met ruime vriezer, wasmachine inrichting en een aanrecht met gootsteen en mengkraan. De inrichting van de bijkeuken is deels van dezelfde materialen als de keuken. De garage is via de bijkeuken bereikbaar en is volledig en hoogwaardig geïsoleerd. Op de begane grond is de vloer v.v. een betonlook tegelvloer (120x120) welke volledig is v.v. vloerverwarming als hoofdverwarming. De wanden en plafonds zijn v.v. pleisterwerk. De plafonds zijn verder nog v.v. moderne sierlijsten en inbouwspots. Op de begane grond zijn de kozijnen van aluminium en v.v. triple glas en HR++ beglazing.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop met vide zijn 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet bereikbaar. De master bedroom is v.v. airco. Vanuit de master bedroom (met eveneens een fraai uitzicht) is een inloopkast met maatwerk interieur/kasten bereikbaar. De inloopkast geeft middels een schuifdeur toegang tot de badkamer. De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad, ruime inloopdouche met regendouche en een dubbele wastafel met meubel en verwarmde spiegels. De badkamer is v.v. inbouwkranen van het merk Hans Grohe. Op de eerste verdieping zijn de vloeren afgewerkt met een pvc-vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. De wanden en plafonds zijn afwerkt met pleisterwerk. De plafonds zijn v.v. inbouw spots. Op de eerste verdieping zijn de kozijnen van aluminium en v.v. HR++ beglazing.

Tweede verdieping
Via de bijzondere trapopgang is de ruime overloop met vide bereikbaar. Vanuit de overloop zijn 2 ruime slaapkamers bereikbaar welke beide zijn v.v. ruime maatwerk interieur/kasten en airco-units. Beide slaapkamers bieden een fenomenaal uitzicht op de achtergelegen landerijen. Op de tweede verdieping is een 2e badkamer gesitueerd. Deze badkamer is v.v. een douchecabine, hangend toilet en een wastafel met meubel en spiegelkast. De vloer op de tweede verdieping is afgewerkt met een pvc-vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. De wanden en plafonds zijn v.v. pleisterwerk. Op de tweede verdieping zijn de kozijnen eveneens van aluminium en v.v. HR++ beglazing.

Garage
De garage is vanuit de woning bereikbaar en is volledig hoogwaardig geïsoleerd. De vloer is geheel betegeld en is v.v. vloerverwarming. De garage is verder nog bereikbaar via de dubbele garagedeur en de achterdeur naar de tuin. Indien gewenst is de garage prima te gebruiken/aan te passen naar b.v. een slaapkamer, werkruimte of kantoor.

Tuin en oprit
Deze woning is gelegen op een bijzonder ruim perceel van ca. 2900m2. Rondom de woning zijn de oprit en tuin aangelegd met gebakken klinkers (dikformaat) en keramische tegels. In de voor- en achtertuin zijn diverse verhoogde borders en bloembakken gerealiseerd van cortenstaal welke zijn aangeplant met vaste planten en oude fruitbomen. Er zijn 2 opritten aanwezig waar met gemak 7 of 8 auto’s geparkeerd kunnen worden. Via 1 oprit is middels een dubbele poort de achtertuin bereikbaar. De zeer riante achtertuin biedt tal van mogelijkheden zoals o.a. het houden van dieren of een zwembad met evt. een poolhouse.
Verder zijn er in de achtertuin nog diverse bomen, waaronder een fraaie oude beuk en een grondwaterput met pomp. De tuin is omheind met een beukenhaag en aan de achterzijde een verhoogde wal welke is ingezaaid met bloemenmengsel. De achtertuin biedt volop privacy zonder inkijk van buren.

Naastgelegen weiland
Naast de woning met tuinperceel is optioneel het naastgelegen weiland bij te kopen. Met dit weiland erbij zal het totale perceeloppervlak 6135m2 bedragen. Ideaal voor b.v. het houden van paarden aan huis.

Ligging
De woning is gelegen aan de rand van Zandoerle, gemeente Veldhoven, vlakbij de oude historische brink van Zandoerle. Diverse voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, sportvoorzieningen en horecagelegenheden zijn in de directe omgeving aanwezig. Veldhoven grenst aan het stedelijke gebied van Eindhoven maar ook aan de natuur en landerijen van de Kempen regio. Door de centrale ligging zijn de uitvalswegen de N2, A2, A50, A58 en A67 zeer nabij. De bedrijvigheid in de regio is zeer goed te noemen. O.a. door grote bedrijven in de regio als ASML, Philips, Daf en High Tech Campus, staat de regio bekend door een bovengemiddelde werkgelegenheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 244
Inhoud woonhuis 906
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 2356
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 6135
Tuin achter Ja
Tuin diepte 76
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 31
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Vloerverwarming Ja
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 244
Inhoud woonhuis 906
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 2356
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 6135
Tuin achter Ja
Tuin diepte 76
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 31
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Vloerverwarming Ja
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Daan Hoefnagel Makelaardij