Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaand geschakelde woning met uitgebouwde woonkamer, bijkeuken, garage/berging en 4 (slaap-)kamers gelegen op mooie woonlocatie met allerlei gewenste voorzieningen in de directe nabijheid. Deze woning is grotendeels gemoderniseerd en voorzien van nieuwe vloeren, riante keuken en volledig isolatiepakket (energielabel B). Begane grond: Oprit met toegang tot garage. Achterom met toegang tot achtertuin. Fraai aangelegde voortuin (aangelegd in 2023) met entree. Hal met garderobenis en uitgebreide meterkast (11 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting. Toegang tot sfeervolle woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de woning over de volle breedte uitgebouwd en voorzien van dubbele schuifpui. Deze pui zorgt voor een verrassend prettige lichtinval. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie pvc vloer (in visgraad gelegd) met vloerverwarming en strak gestuukte wand- en plafondafwerking. Open keuken met moderne keukeninrichting uit 2022. Het kookeiland heeft een composieten werkblad, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging (Bora), grote spoelbak met Quooker, stroompunt en grote laden. De kastenwand is voorzien van koelkast, wijnklimaatkast, combi-oven, vaatwasser en volop extra kastruimte. Vanuit de keuken is de toegang tot de royale bijkeuken. De bijkeuken zou ook als slaapkamer gebruikt kunnen worden. De garage/berging is vanuit de bijkeuken te bereiken en voorzien van uitstortgootsteen, elektra en stalen kanteldeur. Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Geheel betegelde badkamer met douchecabine, vaste wastafel, hoekligbad, hangend closet en designradiator. De twee ruime slaapkamers hebben allebei een dakkapel en de slaapkamer aan de achterzijde heeft airco (split-unit). De derde slaapkamer is voorzien van dakvenster. De gehele verdieping heeft een nette pvc vloer en strak gestuukte wanden en plafonds. Tweede verdieping: Vaste trap naar de tweede verdieping. Overloop met unit mechanische ventilatie, hybride warmtepomp/combiketel (Remeha uit 2021)) en aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de overloop is de 4e (slaap-)kamer met dakvenster te bereiken.De schitterende achtertuin met diverse terrassen biedt rust, ruimte en privacy. De besloten achtertuin is verder voorzien van gazon, siergrind, diverse borders met vaste beplanting, buitenkraan, tuinverlichting met grondspots en achterom. De voortuin is eveneens fraai aangelegd en voorzien van siergrind, bestrating en leilinden. Bijzonderheden:
• Fors uitgebouwde , vrijstaand woning (geschakeld met garage), eigen oprit, bijkeuken en 4 (slaap-)kamers
• Gelegen op fraai perceel van 228m2
• Woonoppervlak: 119m2, overige inpandige ruimte: 11m2
• Uitgebouwde woonkamer met dubbele schuifpui, fraaie pvc vloer en strak gestuukte wanden en plafond
• Vernieuwde keuken met kookeiland
• Energielabel B dus energiezuinig!
• Volledig geïsoleerd, grotendeels voorzien van isolerende beglazing en warmtepomp (hybryde) uit 2021
• Bouwjaar: 1986 maar recentelijk gemoderniseerd
• Achtertuin en voortuin nieuw aangelegd in 2023
• Gelegen op gewilde en rustige woonlocatie nabij park
• Op korte afstand van uitstekende voorzieningen zoals winkels, scholen, uitvalswegen, Eindhoven Airport, ASML en Hightech campus
Ligging: Heikant/De Kelen wordt begrensd door de Meerhovendreef in het noorden, de groenstrook met het sportpark aan de westkant, de Heerbaan in het zuiden en Smelen en de Sint Jorisstraat aan de oostkant. De wijk bestaat uit 3 delen: Heikant-West, Heikant-Oost en De Kelen. Heikant-West werd begin jaren 80 als eerste gebouwd, met woonerven en een compacte inrichting. Heikant-Oost en De Kelen volgden in de jaren 80 en 90, met een meer afwisselende bebouwing en woningen op grotere percelen. De wijk is aantrekkelijk voor gezinnen.
Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver op stap, het wijkwinkelcentrum De Heikant en het winkelcentrum in Meerhoven zijn bijna om de hoek! Profiteer van de ligging nabij het centrum van Eindhoven, de diverse uitvalswegen op steenworp afstand en het uiteenlopende voorzieningenaanbod. Tevens is er een gunstige verbinding met bedrijven en instellingen als ASML, Philips, TU Eindhoven, Eindhoven Airport en ’t Maxima Medisch Centrum.
Kijk voor ons volledige woningaanbod op makelaarsvannu.nl






Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 1986

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 479
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 228
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 1986

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 479
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 228
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.