Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Liefhebbers van vrijheid, water, rust, en ruimte, maar willen toch de wens om dicht bij alle voorzieningen te wonen? Dan is dit de woning die het hart sneller laat kloppen. Deze riante woning sluit perfect aan bij een dynamische en energieke levensstijl, maar biedt tegelijkertijd rust en comfort.

De woning ligt op een ideale locatie en biedt de perfecte balans tussen rust, water, en de nabijheid van het centrum. De goed onderhouden, royale achtertuin grenst direct aan het water, ideaal voor een verfrissende ochtendwandeling. Ervaar het echte gevoel van thuiskomen en plan een bezichtiging.

HIGHLIGHTS:
• Deze luxueuze badkamer is een oase van rust en verfijning, waar elke druppel luxe ademt en ontspanning de hoofdrol speelt. (2022)
• Royale garage waar de vloer en deuren nog in oktober 2021 zijn vernieuwd! Een perfecte plek om jullie motoren, fietsen en opslag te plaatsen.
• Met oog op de toekomst biedt deze ruimte uitstekende mogelijkheden voor levensloopbestendig (gelijkvloers) wonen. Maar als jullie eerder denken aan een kantoor of praktijk aan huis, is dat ook een perfecte invulling.
• Duurzaamheid hoog in het vaandel? Deze woning is uitgerust met 14 zonnepanelen en heeft een energielabel A.
• Royale living met open keuken, beginnen jullie chef kokshanden al te kriebelen?
• Jullie bourgondische gezelligheid past perfect bij de riante tuin. In de achtertuin kunnen jullie heerlijk barbecueën en genieten met vrienden of familie van een drankje in het zonnetje.
• Veilig gevoel? Check! Alle ramen zijn voorzien van veiligheidssloten.
• Jullie zoeken meer ruimte en daarom bieden wij een woonoppervlakte van circa 145 m², externe bergruimte van circa 22 m², overige inpandige ruimte (garage) 15 m² en een inhoud van circa 574 m³.

Jullie wonen nu zeer waarschijnlijk in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning!

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Bergen op Zoom, Breda, Rotterdam en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)
Jullie komen aan bij de woning en parkeren de auto onder de overdekte carport van 2,85 meter hoog, ook perfect voor de hoge auto of camper. Middels de voortuin lopen jullie de woning binnen. De ruime entree is afgewerkt met een visgraat PVC vloer (2022), gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), modern betegeld toilet met fonteintje (2022), garderobe, woonkamer met open keuken, garage en de eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

Time to relax! Met een knisperend haardvuur en een prachtig uitzicht naar de tuin kunnen jullie optimaal genieten in de woonkamer. De royale woonkamer is afgewerkt met een visgraat PVC vloer, deels behangen en deels gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een houtkachel voor de koude winterdagen welke nog geveegd is in 2023. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de open keuken en de heerlijke achtertuin middels openslaande tuindeuren.

Deze betoverende keuken met kookeiland en charmant barretje nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige momenten samen. De open keuken (2011) is voorzien van diverse inbouwapparatuur, onder- en bovenkastjes, 2 combimagnetrons, koffiezetapparaat (2020), vaatwasser (2019), 5-pits gasfornuis, spoelbak, koelkast en een kast voor het eventueel opbergen van jullie wijnen.

De inpandige garage is afgewerkt met een linoleumvloer en is voorzien van elektriciteit, LED-verlichting (oktober 2021) en garagedeuren (oktober 2021).

De woning beschikt over een riante voor-, zij- en achtertuin zodat jullie alle seizoenen kunnen genieten van het buitenleven.. De achtertuin is voorzien van borders, gazon, schuur, houthok, berghok voor fietsen of motoren, buitenverlichting, stopcontact en achteruitgang. Jullie zijn bourgondisch ingesteld en dat past goed bij deze achtertuin die beschikt over diverse gezellige zitplekken voor ieder moment van de dag.

De uit hout opgetrokken schuur is afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking en is voorzien van elektriciteit, zonnepanelen en de omvormer voor de zonnepanelen .

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond, De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels gestucte en deels behangen wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een riante inbouwkast.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels gestucte en deels behangen wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels gestucte en deels behangen en een spuitwerk plafond.

Wat een eyecatcher! Jullie wanen je in een 5-sterren hotel met deze parel van een badkamer. De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond met inbouwverlichting. De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met sunshower, 2e toilet, dubbel wastafelmeubel, vloerverwarming, designradiator en natuurlijke- en mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trapopgang op de eerste verdieping bereiken jullie de overloop op de tweede verdieping. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een laminaat vloer en een geïsoleerde kap. De slaapkamer is voorzien van een Velux dakraam en biedt toegang tot de bergruimte en de 5e slaapkamer.

Slaapkamer 5 is afgewerkt met een laminaat vloer en geïsoleerde kap. De slaapkamer is voorzien van een Velux dakraam en biedt toegang tot de bergruimte, CV-Ketel huur (2023) en de aansluiting voor wasmachine en droger.

____________________________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 544
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 330
Energielabel A
Garage opp 14.45
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 574
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 33
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 544
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 330
Energielabel A
Garage opp 14.45
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 574
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 33
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!