Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit heerlijke ruim appartement, perfect gelegen aan de rand van het centrum van Steenbergen. Hier kan genoten worden van het beste van twee werelden: een rustige leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik! Een liefhebber van winkelen, uiteten gaan of gewoon genieten van een kop koffie op de markt? Op loopafstand bevindt zich het stadspark, de haven en de diverse supermarkten en horecagelegenheden.

HIGHLIGHTS
• Rust, Ruimte & Comfort! Dit ruime appartement biedt een oase van ruimte en rust, met een slimme indeling die zorgt voor optimaal wooncomfort. Bovendien zorgt de eind en bovenste woonlaag combinatie voor een locatie met optimale privacy.
• Dit appartement is de perfecte match voor uw behoefte aan een toekomstbestendige leefomgeving!
• Bourgondisch aangelegd en een liefhebber van een gezellig hapje eten, winkelen of genieten van een heerlijke kop koffie? Op loopafstand zijn diverse horeca- en winkelgelegenheden te vinden in het bruisende centrum van Steenbergen.
• Het appartement beschikt over een ruime berging, ca. 6 m², op de begane grond. Ideaal om als extra opslag te gebruiken of voor het stallen van de fiets(en)!
• Een buitenmens? Het appartement beschikt over een balkon, gelegen op het zonnige Zuiden met uitzicht op het mooie centrum. Hier kan men ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje terwijl geprofiteerd wordt van de lange zonnige dagen
• Sfeervol maar ook ruim wonen? Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 101 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 8 m², externe bergruimte van ca. 6 m² en een inhoud van ca. 333 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde vragenlijst, lijst van zaken en documenten VVE in de dataroom van Eerlijk Bieden.
- Actieve VvE aanwezig. De maandelijkse VvE bijdrage = € 138,-

U woont nu in Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda maar willen daar niets missen en willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit uw nieuwe appartement! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren met de luxe van een snelle verbinding door de A4 richting o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap.

INDELING
ALGEMEEN ENTREE
Jullie komen aan in de bourgondische stad Steenbergen, parkeren de auto en lopen richting het appartement. Eenmaal aangekomen lopen jullie middels het algemene entree naar binnen en nemen de lift of trap naar de derde verdieping. Het algemeen entree is voorzien van de brievenbussen, vernieuwde intercom en biedt toegang tot de berging die op de begane grond is gelegen.

INDELING APPARTEMENT (3e verdieping)
Vanuit de lift of trap loopt u middels de galerij richting het riante appartement. De galerij houdt overigens ook op bij uw appartement, hetgeen voor privacy perfect is. De entree is afgewerkt met een parket vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de riante living, meterkast en hal. De hal biedt toegang tot het betegeld toilet met fonteintje, wasruimte, badkamer en twee ruime slaapkamers.

De riante woonkamer (living) beschikt over lekker veel lichtinval door de raampartijen! De woonkamer is afgewerkt met een parket vloer, spachtelputz wanden en een gestuct plafond met sierlijsten. De riante woonkamer biedt de perfecte ruimte voor ontspannen avonden met vrienden en familie of het nu gaat om een knusse filmavond of gezellige spelletjesavonden. De woonkamer is voorzien van een elektrische haard en aan de achterzijde van elektrische screens. De woonkamer biedt toegang tot de open keuken en het balkon.

De open keuken is afgewerkt met een parket vloer, spachtelputz wanden en een gestuct plafond met sierlijsten. Hier kunnen heerlijke nieuwe recepten uitgeprobeerd worden! De in hoek opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder kastjes, gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser.

Slaapkamer is afgewerkt met een parketvloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van twee Velux dakramen.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een parketvloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een riante inbouwkast.

De ruime badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en kunststof delen plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, mechanische ventilatie en design radiator.

De inpandige berging c.q. wasruimte is afwerkt met een betegelde vloer, deels spachtelputz en deels betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De ruimte is voorzien van de aansluiting voor wasmachine en droger en de CV-Ketel (Remeha, 2011).

Het balkon biedt een heerlijk uitzicht over het centrum van Steenbergen, met als eyecatcher de Sint-Gummaruskerk! Het balkon is de ideale plek om 's ochtends heerlijk wakker te worden met een vers kopje koffie of 's avonds tot rust te komen met een goed boek en een glas wijn. Door de gunstige ligging op het Zuiden kan hier optimaal genoten worden van de zonnige dagen!



_______________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat dit appartement zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 333
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 8.1
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin diepte 1.68
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.82
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 333
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 8.1
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin diepte 1.68
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.82
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!