Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In Steenbergen-Zuid biedt Stadlander u deze interessante uitgebouwde hoekwoning met zeer royale inpandige garage op een ruim hoekperceel aan. De woning is gelegen nabij alle voorzieningen van het centrum van Steenbergen. De woning is traditioneel gebouwd met (deels) betonnen vloeren, gemetselde gevels en een met dakpannen gedekt zadeldak. Het perceel biedt veel privacy en geeft mogelijkheden tot parkeren op eigen terrein.

Vanaf 1 juli 2024 krijgen huurders van een sociale huurwoning van een woningcorporatie voorrang bij de aankoop van een sociale huurwoning in hun gemeente. Deze voorrang geldt voor een periode van 4 weken gerekend vanaf 22 augustus 2024. Huur je een sociale huurwoning van een woningcorporatie, dan krijg je voorrang bij deze koop. De voorrang geldt in dit geval alleen voor sociale huurders in de gemeente Steenbergen. Als je interesse hebt, kun je reageren. Na 4 weken vervalt de voorrangsregeling en gaan we in gesprek met andere geïnteresseerden. Verder blijft ons huidige beleid van kracht. Overige kandidaten kunnen hun interesse alvast kenbaar maken, maar worden in eerste instantie 4 weken in portefeuille gehouden. De woning wordt alleen verkocht aan kandidaten voor eigen bewoning!

Indeling:
Begane grond: hal/entree: Stucwerk plafond, Schoonmetselwerk wandafwerking en plavuizen vloer; meterkast; toilet: betegeld; Woonkamer: Sierbalken plafond, behang i.c.m. metselwerk wandafwerking, plavuizen vloer en schouwpartij.
Dichte keuken: Sierbalken plafond, tegels en behang wandafwerking en plavuizenvloer, voorzien van inbouwkeuken in hoekopstelling met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur;
Garage inpandig via loopdeur te bereiken: v.v. verouderde keuken en badkamer, nette plavuizen vloer.
Totaal plm. 60 m2;

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers: Kunststof schroten plafonds, behang wandafwerking en vloerbedekking op betonvloeren; badkamer: Volledig betegeld, v.v. bad/douchcombi en wastafelmeubel;

2e verdieping (houten vloer): Open zolder bereikbaar middels vlizotrap, opstelling Remeha HR combiketel(2013). Mogelijkheid tot creëren extra slaapkamer/hobbyruimte;

Royale tuin rondom met parkeren op eigen terrein op de eigen oprit. Beschutte achtertuin met veel privacy gelegen op het westen, met grote garage v.v. keuken en badkamer.

Let op: De geadverteerde plattegronden zijn de originele plattegronden die bij deze woning horen. De uitbouw en de garage worden niet getoond.

Bijzonderheden:
• Grotendeels voorzien van isolatieglas, energielabel wordt vernieuwd.
• Oplevering in onderling overleg.
• De projectnotaris is AQTE Notarissen te Bergen op Zoom.
• De woning wordt alleen verkocht aan een natuurlijk persoon.
• Woning wordt verkocht met zelfbewoningsclausule.
• Uitgebouwde hoekwoning met 3 slaapkamers, grote garage en royale oprit.
• Ruim perceel met voldoende mogelijkheden, parkeren op eigen terrein, 364 m2 perceeloppervlak.
• Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van deze interessante hoekwoning is een bezichtiging zeker aan te bevelen. De woning dient gemoderniseerd te worden.

wp:nextpage nextpage /wp:nextpage wp:nextpage nextpage /wp:nextpage wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file wp:file

/wp:file

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 364

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 364

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Stadlander