Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Elandberg 1 in Roosendaal

De woning in het kort: Verrassend ruime en lichte hoekwoning met 4 royale slaapkamers, een moderne badkamer, een achtertuin en een voortuin met carport.

Locatie: Gelegen in de wijk: “Tolberg” te Roosendaal. Met de fiets bent u in 10 a 15 minuten in het centrum of op het treinstation. Met de auto bent u in 10 minuten op de A58 of de A17. Er zijn verschillende basisscholen in de buurt van de woning. Het vernieuwde winkelcentrum “Tolbergcentrum” is op loopafstand van de woning. Verder is er ook veel groen in de omgeving waar u heerlijk kunt wandelen. En is er een speeltuin gelegen voor de woning. Tevens is hier ook extra parkeergelegengheid.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de voortuin loop je naar de voordeur, die toegang geeft tot de hal. In de hal is de meterkast (6 groepen), het toilet met fonteintje, de garderobe, de trapopgang naar de 1e verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer. Open vanuit de hal de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is de keuken in hoekopstelling gelegen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combi-oven, een afzuigkap, een 4-pits gasfornuis met wokbrander en een koel- vriescombinatie. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Via de loopdeur is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De indeling is als volgt. Slaapkamer (1) aan de voorzijde is momenteel in gebruik als de hoofdslaapkamer en 2 slaapkamers (2,3) aan de achterzijde. De slaapkamers aan de achterzijde zijn royaal doordat hier een dakkapel is geplaatst. De slaapkamers aan de achterzijde zijn ook voorzien van extra bergruimte. De badkamer heeft een moderne uitstraling en is ingericht met een 2e toilet, een ligbad, douche en wastafelmeubel met spiegelkast. Tevens is hier ook mechanische ventilatie aanwezig.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de was en CV ruimte en de 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer heeft veel lichtinval. Verder is de bergzolder vanuit deze slaapkamer bereikbaar d.m.v. een vlizotrap.

Exterieur: De achtertuin is op het noorden gelegen en is dusdanig breed en diep dat u op elk moment van de dag van de zon of in de schaduw kunt genieten. De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer. Bijzonderheden: - Carport met oprit; - Moderne badkamer; - Energielabel C; - CV installatie 2015 eigendom; - Dakkapel achterzijde woning:

Indien interesse bel of mail: 085-2220901 [email protected] Quinten Fortuin ERA content+ makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars