Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Basaltdijk 7 Roosendaal

Deze royale 2-1 kap woning met diepe oprit en ruime garage is gelegen in de populaire wijk “Kortendijk”. Deze woning met energielabel C, heeft 4 slaapkamers (optie tot 5e slaapkamer), een ruime woonkamer, een neutrale afgesloten keuken, een diepe garage en met openslaande deuren naar de achtertuin.

De indeling is als volgt: Begane grond: Via de voordeur komt u in de hal met aan de linkerzijde de toiletruimte en aan de rechterkant de meterkast. Verder zijn in deze hal een gang/ tochtportaal naar de garage, de deur naar de keuken, de toegangsdeur naar de woonkamer en de opgang naar de eerste verdieping. De royale woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is er een aparte deur richting de keuken. Aan de achterkant bevindt zich de keuken, welke is voorzien van: een 4 pits inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser, een vriezer en een koelkast. Vanuit de keuken is een loopdeur naar de achtertuin. Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast en heeft een deur richting het royale dakterras ensuite. Vanuit deze kamer is ook een deur naar de badkamer (ensuite). De 2 andere slaapkamers (1,3) zijn gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer (1) heeft een eigen wastafel en een inbouw kast en slaapkamer (3) heeft ook een eigen wastafel.

De 3 slaapkamers zijn voorzien van het zelfde laminaat wat rust geeft. Op de overloop is een apart toilet.

De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een ligbad. De badkamer heeft een raam wat zorgt voor de natuurlijke ventilatie. Tweede verdieping: Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Via de overloop is de vierde slaapkamer bereikbaar. Deze ruime kamer heeft 2 dakramen en een bergzolder. Verder is er een ruimte waar het centrale stofzuigsysteem opgesteld is. Aan de andere kant van de overloop is de stookruimte waar de opstelling van de CV installatie (2024) is. Verder is er op deze verdieping veel bergruimte. Exterieur: De achtertuin is ook keurig verzorgd en is gelegen op het noordwesten. In de achtertuin is een houten berging.

Bijzonderheden: - Woonoppervlakte 156m²; - Energielabel C; - CV Nefit 2024 eigendom; - Bouwjaar woning 1977; - Centraal stofzuigsysteem; - Houten berging; - Sfeervolle prettige achtertuin; - Garage met water, verwarming, elektra, krachtstroom en openslaande deuren; - Diepe oprit; - 4 slaapkamers:

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 684

Overige

Perceel oppervlakte 290

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 684

Overige

Perceel oppervlakte 290

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars