Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale en instapklare eengezinswoning met 5 (slaap-) kamers, uitgebouwde woonkamer en dakopbouw gelegen in Veldhoven (Zeelst) met alle gewenste voorzieningen in de directe nabijheid. Begane grond: Hal met tegelvloer en toegang tot toiletruimte, trapkast en woonkamer. Geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje. Verdiepte trapkast met meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Sfeervolle woonkamer met tegelvloer, houtkachel en inbouwspotjes. Het raam aan de voorzijde heeft een zonneluifel. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met strak stucwerk. De eetkamer en keuken bevinden zich in de uitbouw. De half open keuken in hoekopstelling is voorzien van spoelbak, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en luxe oven. Vanuit de eetkamer bereik je via de openslaande tuindeuren de serre. De serre heeft een glazen schuifwand en is voorzien van uitstortgootsteen.Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, c.v.-kast en de badkamer. De overloop en slaapkamer aan de voorzijde hebben een Novilon vloer. De kamers aan de achterzijde hebben een nette laminaatvloer. De c.v.-ruimte is voorzien van HR combiketel (Intergas uit 2015). De nette badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloopdouche (met regendouche en thermostaatkraan), hangend closet, vaste wastafel in meubel en designradiator. Tweede verdieping (met dakopbouw): Middels vaste trap te bereiken royale kamer/overloop en aansluiting voor vaste wastafel. 4e slaapkamer met toegang tot bergruimte. Deze verdieping is ook voorzien van Novilon vloer. Tuin/berging: De voortuin is grotendeels bestraat en voorzien van border met vaste beplanting. De achtertuin is eveneens bestraat en heeft een tuinkast en grote berging met elektra en achterom.
Bijzonderheden: • Uitgebouwde tussenwoning met dakopbouw en 4 mooie slaapkamers en extra ruimte op de royale tweede verdieping
• Geheel instap klaar
• Recent van binnen en van buiten geschilderd
• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie, gedeeltelijk voorzien van muurisolatie
• Voorzien van 8 zonnepanelen (installatiejaar:2021)
• De verdieping zijn voorzien van rolluiken
• Beide vaste trappen zijn fraai bekleed (traprenovatie) en de eerste trap is voorzien van ledverlichting
• Energielabel C
• Woonoppervlak: 117m2
• Gebouw gebonden buitenruimte (serre) : 20m2
• Externe bergruimte (berging) : 21 m2
• Perceel: 198m2
• Bouwjaar: 1953 maar daarna volledig gemoderniseerd
• Gelegen op gewilde woonlocatie in hartje Zeelst
• Op korte afstand van uitstekende voorzieningen zoals winkels, scholen, uitvalswegen, het stadscentrum van Eindhoven, Eindhoven Airport, ASML en Hightech campus
Ligging: Veldhoven is een typische stadsrandgemeente met aan de ene kant de grote stad Eindhoven, en aan de andere kant de open landelijke ruimte van de Kempen. Veldhoven wordt daarom ook wel de Poort van de Kempen genoemd. De huidige gemeente Veldhoven ontstond in 1921 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Oerle, Veldhoven - Meerveldhoven en Zeelst. Tevens is er een goede bereikbaarheid van instellingen en bedrijven als ASML, de High Tech Campus, het MMC en de TU/e.
De woning is gelegen aan een mooie straat in Zeelst. In de Sint Severinuslaan woont u op steenworp afstand van allerlei voorzieningen zoals het City-Centrum, sportaccommodaties, scholen, park uitvalswegen en snelwegen (A2, N2, A58 en A67).
Kijk voor ons volledige woningaanbod op makelaarsvannu.nl



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 198
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 198
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.