Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in deze verrassend ruime woning, ideaal voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen! In de leuke wijk De Hasselt vind je deze goed onderhouden woning, perfect voor iedereen die op zoek is naar een fijne plek om te wonen. Met een ruime woonkamer, een separate keuken, complete badkamer, tuin op het zuiden, grote berging 2 grote slaapkamers en een grote 2e verdieping met dakkapellen is dit de perfecte plek om je nieuwe thuis te maken. De woning ligt aan een rustige straat, nabij het stadscentrum.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Ruime woonkamer met vaste kast: De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een zit- als eetgedeelte, met een handige vaste kast voor extra opbergruimte.
- Separate keuken met nette inrichting en diverse inbouwapparatuur: De keuken is volledig uitgerust en klaar voor al je culinaire avonturen.
- 2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en grote 2e verdieping met dakkapellen: De tweede verdieping biedt extra ruimte en licht dankzij de dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde.
- Complete badkamer op de begane grond: Voorzien van alle gemakken waaronder douche, toilet en wastafel.
- Tuin op het zuiden: Hier geniet je de hele dag van de zon.
- Na-geïsoleerd op diverse onderdelen: Zowel de dakconstructie als de aanbouw zijn na-geïsoleerd, waardoor het energieverbruik laag blijft.
- Kunststof kozijnen, 10 zonnepanelen en rolluiken: De woning is vrijwel geheel voorzien van rolluiken voor extra privacy en comfort.
- Rustige ligging nabij het stadscentrum: Geniet van de rust van de buurt terwijl je toch dichtbij alle voorzieningen bent.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze leuke woning en voel je direct thuis. De ruime woonkamer van 27 vierkante meter is de perfecte plek voor gezellige avonden met familie en vrienden. Met voldoende ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als een grote eettafel, is dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van je nieuwe thuis.

De separate keuken is ook weer ruim van opzet. Met diverse inbouwapparatuur, waaronder een kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast, ben je van alle gemakken voorzien. De nette inrichting en praktische indeling maken koken hier een waar genoegen. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de zonnige tuin op het zuiden, waar je heerlijk kunt genieten van je ochtendkoffie of een avondbarbecue.

De woning is op diverse onderdelen na-geïsoleerd, wat betekent dat je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten. De kunststof kozijnen zijn niet alleen onderhoudsarm, maar dragen ook bij aan een betere isolatie. Met maar liefst 10 zonnepanelen ben je hier ook nog eens duurzaam bezig en profiteer je van lagere energierekeningen. De rolluiken zorgen voor extra privacy en houden de woning in de zomer heerlijk koel.

De rustige ligging in De Hasselt combineert het beste van twee werelden: een fijne woonomgeving en de nabijheid van het stadscentrum. Hier heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van winkels en scholen tot parken en openbaar vervoer.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast. De grote tweede verdieping, voorzien van dakkapellen aan de voor- en achterzijde, biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld een derde slaapkamer, een thuiswerkplek of een speelkamer voor de kinderen.

De woning heeft een woonoppervlakte van 98 m2 en een perceeloppervlakte van 103 m2. De tuin op het zuiden is een heerlijk plekje om te ontspannen na een lange dag. De grote berging biedt volop opbergruimte en is volledig geïsoleerd, wat ideaal is voor het opslaan van je spullen of het creëren van een klusruimte.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een douche, toilet en wastafel, en biedt alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse routine. De HR-combiketel van Remeha uit 2022 zorgt voor energiezuinige verwarming en warm water.

HOOFDKENMERKEN IN DETAIL
- Ruime woonkamer met vaste kast: Geniet van de lichte en ruime woonkamer met voldoende opbergruimte. 
- Separate keuken met nette inrichting en diverse inbouwapparatuur: Kook in stijl in deze moderne keuken met alle benodigde apparatuur.
- Na-geïsoleerd op diverse onderdelen: Energie-efficiëntie en comfort dankzij de na-geïsoleerde dak- en aanbouw.
- Kunststof kozijnen, 10 zonnepanelen en rolluiken: Duurzaamheid en gemak door de moderne voorzieningen.
- Rustige ligging nabij het stadscentrum: Profiteer van de serene locatie met alle stedelijke gemakken in de buurt.
- 2 ruime slaapkamers en grote 2e verdieping met dakkapellen: Ruimte en flexibiliteit voor elke levensfase.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 103
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 103
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg